Zahvaljujući metodi učenja engleskog jezika koju je razvila Helen Doron, bebe već od trećeg mjeseca mogu početi učiti ovaj jezik. Metoda je namijenjena djeci od 3 mjeseca do 14 godina, a uz 25 godina svjetskog iskustva podučavamo djecu na vrlo zabavan način

Znanstvenici su dokazali da bebe i dok ne progovore odlično razlikuju samoglasnike, suglasnike, ritam i ton jezika, čak i kad se radi o stranom jeziku. Od rođenja bebe čuju i upijaju zvukove i intonaciju jezika, a tek kasnije uče značenje tih riječi. Nadalje, istraživanja su pokazala da bebe i djeca koja uče strani jezik bolje apstraktno razmišljaju i maštovitiji su.

Koje su prednosti učenja stranog jezika od najmlađe dobi:

• Što je dijete mlađe lakše uči strani jezik.
• Djeca mogu naučiti koliko god jezika čuju dok god su njima izložena sistematski, redovito i istovremeno
• Učenje jezika za malo dijete ili bebu potpuno je prirodan proces za razliku od učenja u odrasloj dobi.

Temeljitim uvidom u način na koji djeca uče materinji jezik, britanska jezikoslovka Helen Doron razvila je posebnu metodu učenja engleskog jezika. Njena metoda se već 25 godina uspješno provodi u više od 500 centara diljem svijeta, a posebno je usmjerena na najmlađe, već od 3 mjeseca do 14 godina. Nastava se odvija u malim grupama sa 4-8 djece.

Škola Helen Doron Early English nudi ukupno deset različitih tečajeva engleskog jezika za djecu od samo 3 mjeseca starosti pa do 14. godine. Učenje je brzo i zabavno, u grupama od najviše osmero djece i uz puno korištenja glazbe i pokreta.

Sa svojim djetetom dođite na besplatan ogledni sat za koji se možete prijaviti na slijedećim lokacijama u Zagrebu:

Jarun: 091 5784 755
Maksimir: 098 359 244
Ravnice: 095 8147 506
Sveti Duh: 091 2514 430
Špansko: 098 828 855

Više informacija i online prijavu za besplatan ogledni sat potražite na www.helendoron.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju