Ljubav - vječna i uvijek zanimljiva tema napisana je na različite načine u romanima u kojima ćete pronaći žudnju, strast, sudbinu, iluzije, opsesije i ostale emocije koje ove priče čine uzbudljivima. Darujemo vam tri naslova uz koje ćete se nasmijati i zabaviti

O ljubavi i drugim nečistim silama čitajte u novim, zabavnim i romantičnim romanima iz biblioteke Cappuccino koju predstavlja Mozaik knjiga.

Svako rješenje ima svoj problem!
Zamislite što bi se dogodilo kad bi vaša obitelj, prijatelji i poznanici znali što uistinu mislite o njima? Upravo se to dogodilo mladoj spisateljici ljubavnih romana Gerri Thaler. Usamljena, bez dečka i upravo otpuštena s posla odlučuje zauvijek napustiti ljude oko sebe i piše oproštajna pisma svima koje poznaje i ne okoliša s istinom. Igrom slučaja, Gerri će morati ostati gdje je, a pisma će stići na odredišta i tako njezin život iz dana u dan činiti sve napetijim i zapetljanijim. Nije jednostavno izaći na kraj s ljudima oko vas kad znaju što mislite o njima, a upravo je takvih situacija prepun ovaj silno duhovit i zabavan roman 'Svako rješenje ima svoj problem' autorice Kerstin Gier.

Nemoralna ponuda!
Cijela stvar je već vrlo uznemirujuća: njegovi su sinovi već prešli tridesetu, a još nisu ništa postigli u životu. Fritz, udovac, tiranin i veliki škrtac, noćna je mora za svoje snahe. No, onda je stari gospodin iznenada sasvim poludio: ponudio je svojim sinovima da na neko vrijeme zamijene supruge. Zanesena Olivia seli se Oliveru u otmjeni gradski apartman, a častoljubiva Evelyn odlazi Stephanu u rasadnik. Kako bi svi sudjelovali u ovoj apsurdnoj igri, Fritz nudi novac. Mnogo novca... Pohlepni sinovi i snahe pristat će na apsurdnu igru, a bezbroj duhovitih situacija jamčit će svakom čitatelju romana 'Nemoralna ponuda' autorice Kerstin Gier dobru zabavu.

>> 5 mitova o muškarcima u koje (još uvijek) vjerujemo

>> Darujemo vam romane o zaljubljenim ženama i slatkorječivim muškarcima

Pronađite ljubav na talijanski način!
'Ljubav na talijanski način' je priča autorice Andriane Trigiani o jednoj obitelji i ženi u potrazi za životom kakav istinski želi. Roman je prava rimski raskošna poslastica, putovanje ispunjenih snova, proslava ljubavi i gubitka prepuna prepoznatljive osjećajnosti. U ovoj raskošnoj, suvremenoj obiteljskoj sagi, upoznajte obitelji Roncalli i Angelini, živopisne likove koji plove zamršenim obiteljskim odnosima s veseljem i živahnošću, od magičnog Manhattana do slikovitih brežuljaka Toskane. Obućarska tvrtka Angelini, proizvodač je predivnih vjenčanih cipela od 1903. godine, i jedna je od zadnjih obiteljskih trgovina u Greenwich Villageu. Tvrtka je na rubu financijske propasti, a na tridesettrogodišnjoj je Valentine Roncalli, nadarenoj i odlučnoj naučnici svoje bake, majstorice obrtnice Teodore Angelini, da uvede staro obiteljsko zanatsko umijeće u dvadeset i prvo stoljeće i spasi tvrtku od propasti.

Dok žonglira izmedu propupale ljubavne veze s očaravajućim kuharom Romanom Falconijem, obiteljskih obveza i dizajnerskog izazova koji pred nju postavlja prestižna robna kuća, Valentine se s bakom vraća u Italiju kako bi naučila nove tehnike i potražila unikatne materijale za izradu veličanstvenih cipela kojima će pobijediti svoje suparnike. U Toskani, Napulju i na otoku Capri, otkriva se obiteljska tajna a Valentine otkriva svoj umjetnički izričaj i okreće svoj život i obiteljski posao naglavačke, što nikad nije očekivala.

Darujemo vam naslove koji garantiraju urnebesnu zabavu!

Zadovoljna.hr i Mozaik knjiga daruju romane Jadranki Vuraić Vojnić, Tanji Butorac, Nedeljki Radošević i Šimici Kovačević.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju