Bikovi su tvrdoglavi, vage neodlučne, blizanci druželjubivi, vodenjaci otkačeni. A što ako to kažemo pjesmom?

Glazba je najbolji način za izražavanje emocija, puno se toga može reći i saznati pjesmom, ali i vrstom glazbe koja nam najviše odgovara.

I dok vam na pitanje koji vam je najdraži glazbeni stil nećemo odgovarati jer to same znate najbolje, neki od naslova i stihova domaćih pjesama koje vam donosimo u nastavku mogli bi pogađati dijelove vaše horoskopske osobnosti – ili makar one koja se vašemu znaku stereotipno pripisuje.

Bacite oko na naš popis, pronađite svoju himnu i zapjevajte ju iz sveg glasa. I naravno, pošaljite i mamama, prijateljicama, sestrama, neka i one pronađu svoju pjesmu pa nam javite jesmo li pogodili.

Ovan

Josipa Lisac - Hir, hir, hir

Sve što kažem, sve što činim, sve je, kažu, hir. Svaka riječ i svaka kretnja, sve je samo hir. No nisu ovnice tako hirovite i nepromišljene, već odlučne, svoje i uvijek hrabre i drukčije od drugih. 

Bik

Jinx – Tamo gdje je sve po mom

Jer ako neće biti po vašem, neće nikako, zar ne? Tvrdoglave i samouvjerene bikice itekako će se pronaći u ovim popularnim stihovima.

Blizanci

Vatra - Tango

Plesati i na vrhu Hendrixovog mosta ako treba, a ni to joj ne bi bilo dosta. Uz nju uvijek sijevaju iskre i ide kroz život vedro, pozitivno, nema gdje je nema i uvijek je spremna za zabavu, druženje i ples. Ima li onda boljeg poziva za ples za ženu blizanca od ovog na posve netipičan tango. 

Rak

Gabi Novak – Pamtim samo sretne dane

Nježne, ali iskreno pozitivne račice doista vole pamtiti samo sretne dane i lijepe trenutke. One negativne neće zaboraviti, ali nikada ih neće voditi kroz život i uvijek će vjerovati u to da nakon kiše dolazi sunce. 

Lav

Colonia - Svijet voli pobjednike

Kada su u pitanju snažne i dominatne lavice, svaka je riječ dalje suvišna. Na tronu može biti samo jedna i to je to.

Djevica

Zdravko Čolić – Pusti, pusti modu

Pedantne, besprijekorne i uvijek oprezne i spremne djevice zasigurno neće zamjeriti ako im se kaže da su nekad malo kao savršeno opeglana "lutkica iz Trsta". 

Vaga

Novi fosili - Valentino i Renato

Ona koja nikad ne zna što hoće, tako se barem drugima čini kad dugo razmišljate o tome koju opciju izabrati. Ali kako izabrati kad su sve tako primamljive, a i čokolada i kakao jednako su vam dragi. I da netko drugi bira, odabrat' opet ne bi znao...

Škorpion

Nina Badrić i Emilija Kokić – Ja sam vlak

Vatromet kakav nitko dosad nije probao - dok bolje ne upozna vas. Mistične i odmjerene žene škorpioni često u sebi kriju prodornu i samouvjerernu snagu koja ruši i osvaja sve pred sobom. 

Strijelac

Jasna Zlokić – Skitnica

Ne drži vas mjesto i bježi vam se često. Vrckave, svestrane, pune ideja, mogućnosti i stalne potrebe za kretanjem i istraživanjem, upravo su takve vedre strijelčice. 

Jarac

Zdenka Kovačiček – Žena za sva vremena

Ja žena sam snažna i bit ću važna i dovoljno jaka da kroz svijet mogu sama.  I upravo je takva uporna i odlučna žena jarac, žena za sva vremena, nipošto ne za samo jedan dan.

Vodenjak

Matija Cvek - Visine

Ona koja je toliko slobodna i svoja, da se čini da bi se s njom moglo i letjeti. Ona koja bi svojim unikatnim i kreativnim karakterom mogla stišati i vjetar, vodenjačica je sve to i još više i posebnije. 

Ribe

Ivana Kindl - Utjeha

Nitko ne tješi i ne razumije bolje od nje. Osjećajne ribe puno razumijevanja uvijek znaju pokazati pravi put i pronaći riječi utjehe kada svijet postane grub. 

Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak - 9 Kakvi ste? Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak

Bryan Adams Koja je ljubavna pjesma kao stvorena za vaš horoskopski znak?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju