Eurovizijska razglednica Baby Lasagne prije polufinalnog nastupa u Malmöu počela je s djelićem nastupa Doris Dragović na Eurosongu 1999. u Jeruzalemu i kultnom pjesmom Marija Magdalena. Doris je tada bila četvrta, a mnogi i danas smatraju da je trebala i pobijediti.

Baby Lasagna ima ogromnu podršku i bivših predstavnika Hrvatske na Eurosongu. Na svom nedavnom koncertu to je pokazala i Doris Dragović, s Majom Blagdan najuspješnija predstavnica naše zemlje na tom velikom natjecanju.

Doris je na svom nedavnom koncertu pjesmu Marija Magdalena započela uz sada već legendarni pokret rukom iz koreografije pjesme Rim Tim Tag Dim.

Plesom koji je zarazio Hrvatsku, Europu i svijet Doris Dragović dodatno je začinila svoj nastup te oduševila publiku, u što se možete uvjeriti u snimci s koncerta.

Stilist Ivan Friščić o voditeljicama Eurosonga: "Koliko god taj stil bio trendi i popularan, on nije primjeren televiziji" Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 1 Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 6 +7 Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 2

Od "dedina" sakoa do najdražih tenisica: Sve modne kombinacije Baby Lasagne u Malmöu Modni stil Baby Lasagne u Malmö Modni stil Baby Lasagne u Malmö Baby Lasagna na prijemu kod dogradonačelnika Malmö Roka Kursara +10 Modne kombinacije Baby Lasagne u Malmöu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju