U modnim rječnicima homewear se najlakše opisuje kao odjeća koju nosimo kod kuće. Ona je najčešće napravljena od visokokvalitetnih materijala koji ne stežu tijelo, prozračni su i ugodni za nošenje.

Galerija Marko Grubnić predlaže savršenu haljinu za kućnu zabavu Tara nosi crvenu haljinu Aleksandre Dojčinović Homewear uključuje i dekorativne sitnice za dom +2 Dekorativne čaše uljepšat će svaku kućnu zabavu

Kad kažem homewear za mene to znači puno toga – od ove predivne čaše koje imam u ruci do stajlinga koji nosimo doma, kaže Marko Grubnić na početku nove epizode videoserijala Dreskod koja je posvećena upravo tom modnom fenomenu.

Svi svjetski dizajneri već duže vrijeme izbacuju osim svojih standardnih kolekcija i homewear. Tako su poznate dizajnerske stranice od kojih naručujemo odjeću često zatrpane i svijećama i knjigama, savršenim ogrtačima i svim nekakvim detaljima koji su vezani za kuću u uređenje doma, dodaje hrvatski stilist.

Savršena haljina za kućnu zabavu

Većina Hrvatica za boravak kod kuće odabrat će prostranu trenirku, tajice, predimenzioniranu iznošenu majicu ili udoban set napravljen od materijala koji pruža maksimalnu udobnost. No, ako ste nakanili u svoja četiri zida organizirati neko druženje s prijateljicama ili zabavu, vjerojatno ćete se željeti "srediti".

Sve više klijentice i prijateljica pitaju me za savjet koju haljinu da obučem za kućnu zabavu, kako da uredim stol, kako da posložim coffee table u dnevnom boravku, priznaje Marko Grubnić.

Baš zato odlučio je pokazati jedno izdanje koje će biti savršeno za dočekivanje gostiju u domu.

Od savršenih mirisnih svijeća koje danas odabiremo po svojoj osobnosti, po osobnosti slažemo i cvijeće za stol, dekoriramo stol savršenim čašama, tanjurima, priborom…jako su bitni ti detalji. Homewear je više od onog što mislite, homewear je i savršena elegantna svečana haljina sve više prisutna na kućnim zabavama

Dajte si oduška

Moja Tara ima senzacionalnu haljinu Aleksandre Dojčinović, koju Marko Grubnić predlaže kao savršeni izbor za kućnu zabavu.



Riječ je o haljini bez rukava s otvorenim leđima i visokim prorezom na prednjem dijelu koja je napravljena od podatnog materijala koji klizi niz kožu te je iznimno ugodan za nošenje.

Uz crvenu boju haljine iskombinirali smo pink šitkle i zlato koje savršeno pristaje uz njezinu put, dodaje.

Ono što bih htio naglasiti, možda vam se ovo čini kao haljina za crveni tepih, ovo je itekako haljina koju možete odjenuti doma. Pritom ćete se sigurno osjećati sjajno, ugodno i opušteno jer ste u kućnoj atmosferi, a izgledate božanstveno. Možete se osjećati kao filmska diva, a biti doma. To je trend koji je sve više i više prisutan, ja ga naravno podržavam kao što vidite u punom njegovom sjaju.

Bez obzira što mislili, uvjeren sam da ćete se u ovom izdanju kojeg sam vam danas predstavio osjećati sjajno, poprilično nesputano, jer ipak budimo realni – doma ste, na svojem ste terenu, dajte si oduška i zato baš što je vaš dom, vaša oaza, siguran teren, možete biti over the top,
zaključuje video Marko Grubnić.

Tara nosi crvenu haljinu Aleksandre Dojčinović Tara nosi crvenu haljinu Aleksandre Dojčinović (Foto: Zadovoljna.hr)

Pročitajte i druge savjete iz rubrike Dreskod x Marko u nastavku teksta.

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Budite vesele, pozitivne, hrabre i – nosite pidžame u dnevnim kombinacijama!"

Marko Grubnić "Itekako su nosive": Savjeti Marka Grubnića o komadu koji uvijek podijeli mišljenja

Marko Grubnić Složio Marko Grubnić: Tri kombinacije s fantastičnim sakoom, jedna je baš udobna i jako nosiva

Marko Grubnić Marko Grubnić osmislio je tri kombinacije s prslukom koje izgledaju dojmljivo i ugodno

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju