U hotelu Esplanade u Zagrebu sinoć je održan Beautyfest, prvi festival ljepote u organizaciji portala zadovoljna.hr. Festival je okupio vrhunske stručnjake iz područja estetike i beauty brendova te zaljubljenice u kozmetiku.

Galerija Edina Pršić na Beautyfestu Edina Pršić na Beautyfestu Edina Pršić na Beautyfestu +7 Haljina Isabel Marant

Na prvom Beautyfestu održano je niz panela koje je moderirala radijska i televizijska voditeljica Edina Pršić. Na panelima su otkriveni najmoderniji trendovi u tretmanima ljepote, tajne pravilne njege kože – izvana i iznutra, ali i kako održati mladoliki izgled.

Osim korisnih savjeta, dobre zabave i tople atmosfere, pažnju su na Beautyfestu privlačile i pomno odabrane odjevne kombinacije, a u jednoj takvoj pojavila se i voditeljica Edina.

Edina je za ovu priliku odjenula efektnu haljinu brenda Isabel Marant, koja joj je stajala kao salivena, čak i bolje nego modelu iz internetske trgovine brenda.

Svilena midi haljina dolazi s dugim rukavima i patentnim zatvaračem na leđima, a posebna je zbog naglašenih ramena i crno-bijelog uzorka koji je na Edini izgledao profinjeno.

Haljina Isabel Marant Haljina Isabel Marant (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Detalji uvijek odjevnu kombinaciju podignu na neku novu razinu, a Edina je dodatni šarm svojoj kombinaciji dodala crnim remenom koji je naglasio struk.

Cjelokupni dojam zaokružila je bež salonkama iz Zare, a svoju je prirodnu ljepotu naglasila laganim make-upom.

Prvi Beautyfest podržale su i mnoge slavne dame iz javnog života poput Bojane Gregorić, Darije Lorenci, Lejle Filipović, Nine Violić, Lucije Lugomer, Monike Kravić, Sandre Perković i mnogih drugih, a djelić atmosfere možete pogledati u galeriji na početku teksta.

Edina Pršić na Beautyfestu Edina Pršić na Beautyfestu (Foto: Slaven Janđel)

Beautyfest by zadovoljna.hr: Festival ljepote s humanitarnom notom za koji se tražila karta više Beautyfest by zadovoljna.hr u hotelu Esplanade Beautyfest by zadovoljna.hr u hotelu Esplanade u Zagrebu Beautyfest by zadovoljna.hr u hotelu Esplanade u Zagrebu +9 Beautyfest by zadovoljna.hr u hotelu Esplanade u Zagrebu

Lucija Lugomer: Popularna maksi haljina za isticanje trudničkog tijela Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 4 Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 2 Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 1 +2 Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 3

Diva nad divama: Bojana Gregorić Vejzović u maminoj haljini i 20 godina starom kaputu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu +0 Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu

Sandra Perković: Hlače s efektom korzeta koje vizualno smanjuju struk Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 2 Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 4 Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 3 +2 Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 5

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju