Bezvremenska crna nema konkurenciju među bojama, ona je pojam za eleganciju, decentnost i klasiku. Prolazi (gotovo) uvijek, naročito kada je riječ o modnim kombinacijama, no i u interijerima je sve zastupljenija.

Galerija Elegantan stan uređen s puno crne boje - 8 Elegantan stan uređen s puno crne boje - 3 Elegantan stan uređen s puno crne boje - 1 +5 Hrast rustikalnog izgleda bio je idealan materijal za kuhinju upotpunjenu radnim pločama od granita

Pogotovo ako naginjete industrijskom stilu uređenja, "kraljica" crna savršeno će se uklopiti u prostor, bilo samo kao akcent ili pak kao dominantnija boja. A jedan takav stan u kojem dominira crna osvojio nas je svojom elegancijom i savršenim spojem rustikalnog i modernog.

Elegantan stan uređen s puno crne boje - 6 Masivna crna kožnata sofa smještena je ispred crnog zida s efektom betona (Foto: Living4media)

Masivna crna kožnata sofa smještena je ispred crnog zida s efektom betona, a tu je i crni stol koji se lijepo slaže sa srednje svijetlim parketom od hrasta. Hrast rustikalnog izgleda bio je idealan materijal i za kuhinju upotpunjenu radnim pločama od granita.

Elegantan stan uređen s puno crne boje - 3 Stan u kojem dominira crna osvojio nas je svojom elegancijom i savršenim spojem rustikalnog i modernog (Foto: Living4media)

Za još malo industrijskog stila tu je betonski blagovaonski stol upotpunjen sivo-crnim stolcima presvučenima s materijalom nalik tvidu, iznad kojeg pažnju privlači velika aluminijska visilica, nalik komadu aluminija s gradilišta. Tamni interijer dodatno je naglašen detaljima poput crne vaze i držača za svijeće, a elegantnom dojmu doprinose i ukrasi od drva.

Ovaj dom savršeni je prikaz industrijskog stila koji uvijek izgleda moćno, baš kao što je to i s crnom bojom u interijeru.

Elegantan stan uređen s puno crne boje - 1 Hrast rustikalnog izgleda bio je idealan materijal za kuhinju upotpunjenu radnim pločama od granita (Foto: Living4media)

Nakon povratka iz Njemačke kupili su zapuštenu kuću u kojoj renovirana kupaonica izgleda fantastično Tatjana Stipić pokazala nam je svoju preuređenu kupaonicu - 7 Tatjana Stipić pokazala nam je svoju preuređenu kupaonicu - 5 Tatjana Stipić pokazala nam je svoju preuređenu kupaonicu - 8 +4 Tatjana Stipić pokazala nam je svoju preuređenu kupaonicu - 1

Prelijepa kuća na otoku Braču u kojoj oduševljava ručno rađeni kameni umivaonik Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 2 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 18 +13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju