Nakon što su godinama živjeli u Njemačkoj, Tatjana Stipić s obitelji se odlučila vratiti u Hrvatsku te su kupili kuću u kojoj dugo nitko nije živio. Pred njima je bilo puno posla jer su kuću odlučili u potpunosti renovirati, no Tatjanin je muž izvrstan majstor, što pokazuje i krajnji rezultat u renoviranoj kupaonici, koju nam je Tatjana pokazala.

Galerija Tatjana Stipić pokazala nam je svoju preuređenu kupaonicu - 7 Tatjana Stipić pokazala nam je svoju preuređenu kupaonicu - 5 Tatjana Stipić pokazala nam je svoju preuređenu kupaonicu - 8 +4 Elegantni umivaonik mramornog uzorka glavna je zvijezda preuređene kupaonice

Kupnja zapuštene kuće bila je rizik, no uz majstorske vještine Tatjanina supruga, sve je bilo izvedivo kada su se primili njezine kompletne renovacije. Tatjana mu je pomagala s idejama za uređenje, a posebno je bila inspirirana kada je na red došla kupaonica.

Tatjana Stipić pokazala nam je svoju preuređenu kupaonicu - 6 Elegantna kupaonica od deset kvadrata čija je renovacija koštala oko 5000 eura (Foto: Privatne fotografije)

Kupaonicu sam htjela urediti po svom. Volim zlatne detalje, no bila sam skeptična staviti ih ili ne, ali na kraju su se savršeno uklopili, kaže Tatjana Stipić, koja živi sa suprugom i kćeri. Prvo je kupila prekrasan umivaonik mramornog uzorka te se vodila po njemu pri uređenju prostora. Uz elegantni umivaonik savršeno se uklopila zlatna slavina te iznad nje veliko okruglo ogledalo sa zlatnim okvirom i ugrađenim svjetlom.

Tatjana Stipić pokazala nam je svoju preuređenu kupaonicu - 1 Elegantni umivaonik mramornog uzorka glavna je zvijezda preuređene kupaonice (Foto: Privatne fotografije)

Pločice je, priznaje Tatjana, bilo najteže izabrati, i podne i zidne, da kombinacija ima smisla i bude lijepo usklađena. I kako li je u tome uspjela! Uz nešto tamniju nijansu podnih pločica boje bijele kave besprijekorno pristaju zidne pločice svijetlog mramornog dezena, koje čitavom prostoru daju i dozu glamura, kao i efektan zlatni tuš, koji je izabrao Tatjanin muž.

Tatjana Stipić pokazala nam je svoju preuređenu kupaonicu - 8 Tatjanina kupaonica prije i poslije preuređenja (Foto: Privatne fotografije)

U kupaonici od deset kvadrata, čija je renovacija koštala oko pet tisuća eura, nisu željeli da im prostor zauzimaju perilica rublja i bojler te su pronašli idealno rješenje. Smjestili su ih u prostranom podrumu i tako kupaonicu ostavili prozračnijom.

Tatjana Stipić pokazala nam je svoju preuređenu kupaonicu - 4 Veliko okruglo ogledalo s ugrađenim svjetlom prostor vizualno čini većim (Foto: Privatne fotografije)

Prije i poslije: Ormarići su bili u raspadnom stanju, a sad kuhanja izgleda fenomenalno Renovacija kuće u Sjevernoj Karolini - 3 Renovacija kuće u Sjevernoj Karolini - 4 Renovacija kuće u Sjevernoj Karolini - 6 +4 Renovacija kuće u Sjevernoj Karolini - 7

Prelijepa kuća na otoku Braču u kojoj oduševljava ručno rađeni kameni umivaonik Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 2 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 18 +13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju