U utorak navečer u Američkom paviljonu Zagrebačkog velesajma održao se Story Hall of Fame, a među zvijezdama koje su oduzimale dah svojim izdanjem na crvenom tepihu bila je i Lejla Filipović.

Galerija Lejla Filipović Lejla Filipović u haljini Matije Vuice - 3 Lejla Filipović u haljini Matije Vuice - 1 +0 Lejla Filipović u haljini Matije Vuice - 4

Za Lejlino modno izdanje ovaj put se pobrinula Matija Vuica.

Jedna od najpoznatijih domaćih dizajnerica, čije kreacije mnoge dame biraju za odlazak na crveni tepih, Lejli je namijenila dugu haljinu stvorenu za privlačenje pozornosti sa svih strana.

Lejla Filipović u haljini Matije Vuice - 1 Na haljini se isticao zanimljiv srebrni detalj (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Na crno-bijeloj lepršavoj haljini do izražaja je posebno došao metalni krug u srebrnoj boji koji je "povezivao" sve dijelove čarobne kreacije, na kojoj su se isticali odvažni dekolte, visoki izrez i poluprozirni materijal, kao i gola leđa.

Lejla Filipović u haljini Matije Vuice - 3 Lejla je blistala u haljini modne dizajnerice Matije Vuice (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Uz glamuroznu haljinu u kojoj je bitno paziti na svaki korak Lejla je kombinirala sandale s tankim srebrnim remenčićem, a u ruci je nosila crnu clutch torbicu.

Franka Batelić blistala je na Story Hall of Fameu Pazilo se na svaki detalj: Franka Batelić u plavom od glave do pete za izdanje bez greške

Danijela Martinović na dodjeli Story Hall of Fame Danijela Martinović: Raskošna haljina koja bi se savršeno uklopila na holivudski crveni tepih

Izgled dostojan najpoznatijih svjetskih crvenih tepiha upotpunila je kosom oblikovanom u blage valove.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju