Catherine Zeta-Jones bila je oličenje glamura i otmjenosti na 71. dodjeli nagrada Emmy održanoj u nedjelju u Los Angelesu.

Galerija Catherine Zeta-Jones na 71. dodjeli nagrada Emmy - 3 Catherine Zeta-Jones na 71. dodjeli nagrada Emmy - 6 Catherine Zeta-Jones na 71. dodjeli nagrada Emmy - 2 +3 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas na 71. dodjeli nagrada Emmy  

Odjevena u raskošnu toaletu s potpisom libanonskog modnog dizajnera Georgesa Hobeika, lijepa glumica s pravom je zaslužila titulu jedne od najbolje odjevenih žena na 71. dodjeli nagrada Emmy. Catherine Zeta-Jones izgledala je zanosno u haljini boje fuksije s visokim prorezom i šlepom.

Catherine Zeta-Jones bila je oličenje glamura i otmjenosti na 71. dodjeli nagrada Emmy održanoj u nedjelju u Los Angelesu

Predivna kreacija ima i dodatak u obliku plašta, a usko krojeni gornji dio haljine lijepo je naglasio vitki struk slavne 49-godišnjakinje. Glamuroznu toaletu Catherine je kombinirala uz vrtoglavo visoke štikle s platformom luksuznog brenda Stuart Weitzman, iste boje kao i haljina.

Catherine Zeta-Jones na 71. dodjeli nagrada Emmy - 7 Catherine Zeta-Jones na 71. dodjeli nagrada Emmy (Foto: Profimedia)

Na dodjelu Emmyja Catherine Zeta-Jones došla je sa suprugom Michaelom Douglasom, a slavni par nije propustio ni BAFTA Tea Party upriličen u subotu ususret dodjele Emmyja. Tom prilikom Douglas je otkrio da je nakon skoro 20 godina i dalje ludo zaljubljen u svoju suprugu.

Kim Kardashian Top ili flop? Haljina kojom Kim Kardashian uvijek izazove nevjericu

Još uvijek zbog nje znam osjetiti leptiriće u trbuhu, priznao je Michael Douglas za Us Weekly.

Pogledajte i 10 haljina s crvenog tepiha ovogodišnjeg Emmyja o kojima se najviše priča:

10 haljina s crvenog tepiha ovogodišnjeg Emmyja o kojima se najviše priča Najodvažnije haljine s crvenog tepiha Emmyja 2019 - 4 Najodvažnije haljine s crvenog tepiha Emmyja 2019 - 2 Najodvažnije haljine s crvenog tepiha Emmyja 2019 - 10 +7 Najodvažnije haljine s crvenog tepiha Emmyja 2019 - 9
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju