Eva Longoria Baston sa suprugom Josem Bastonom i njihovim sinom Santiagom boravi u gradu Marbelli u Španjolskoj, a obitelj je subotu provela na plaži na kojoj je najviše uživao četverogodišnji Santiago. Mama je dječaka vodila za ruku i igrala se s njime u moru, a u naručju je nosila i njihovog kućnog ljubimca, malog psića.

Galerija Eva Longoria u crvenom bikiniju i vrućim hlačicama na plaži u Španjolskoj - 5 Eva Longoria u crvenom bikiniju i vrućim hlačicama na plaži u Španjolskoj - 7 Eva Longoria u crvenom bikiniju i vrućim hlačicama na plaži u Španjolskoj - 2 +3 Eva Longoria u crvenom bikiniju i vrućim hlačicama na plaži u Španjolskoj

Iako su prilika i dan bili vrlo ležerni, Eva Longoria Baston pažljivo je odabrala odjevnu kombinaciju za boravak na plaži. Ljetni stajling glumica je složila od lagane bijele košulje ispod koje je nosila crveni bikini. Riječ je o klasičnom jednostavnom bikini modelu s trakicama, bez žice i umetaka, koji ne daje grudima potporu zbog čega ljepše pristaje ženama s manjim grudima.

Eva Longoria u crvenom bikiniju i vrućim hlačicama na plaži u Španjolskoj - 6 Eva Longoria sa sinom Santiagom na plaži u Španjolskoj (Foto: Profimedia)

Dolje je nosila vruće hlačice od trapera i najobičnije japanke nude nijanse. Nakon dana provedenog sa sinom Santiagom na plaži, Eva Longoria navečer je sa suprugom Joseom Bastonom otišla na proslavu rođendana glumice Marije Bravo.

Što vi kažete? Izazovno izdanje Eve Longorije koje je podijelilo obožavatelje Izazovno izdanje Eve Longorije - 4 Eva Longoria nosila je slip haljinu s prozirnim čipkastim detaljima Izazovno izdanje Eve Longorije +2 Izazovno izdanje Eve Longorije - 5

Kakva glupost?! "Niti jedna žena starija od 20 ne bi trebala nositi bikini" 64-godišnja Sharon Stone i 59-godišnja Demi Moore u bikiniju Sharon Stone 2016. u bikiniju s kombiniranim životinjskim uzorkom Demi Moore u bikiniju +1 Jane Seymour u bikiniju

Za prijateljičino rođendansko slavlje Eva je odabrala šik kombinaciju u crnom sačinjenu od pripijenog topa dizajniranog poput spoja grudnjaka i bodija te finih hlača na crtu širokih i predugačkih nogavica. Crna pismo torba sa zlatnim lancem kroz koji se provuče ruka upotpunila je atraktivan stajling lijepe glumice.

Eva Longoria u crvenom bikiniju i vrućim hlačicama na plaži u Španjolskoj - 3 Eva Longoria sa suprugom Joseom Bastonom na rođendanu glumice Marije Bravo u Marbelli (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju