Na gala večeri Američke unije za građanske slobode glumica Eva Longoria primila je priznanje za svoj aktivistički angažman i potporu raznim građanskim inicijativama.

Galerija Eva Longoria Eva Longoria na večeri Američke unije za građanske slobode America Ferrera i Eva Longoria +0 Eva Longoria

Evi je priznanje uručila kolegica i prijateljica America Ferrera, a glumica ga je posvetila latino aktivistici Dolores Huerta.

Kazala mi je: 'Sestro, jednog dana tvoj će se glas čuti i bolje ti je da imaš što reći. U trenutačnoj političkoj klimi mi smo jedna od grupa koje su suočene s najviše diskriminacije. Ja sam Amerikanka više od Donalda Trumpa. Zato sam odlučila osnovati svoju zakladu. Odlučila sam se fokusirati na žene jer bi svijet bio bolje mjesto kada bi ga žene vodile. Žene su većina u ovoj zemlji, a ne skupina s posebnim interesima, rekla je Eva u svom govoru.

America Ferrera i Eva Longoria America Ferrera i Eva Longoria (Foto: Getty Images)

Glumica je za ovu prigodu odjenula usku „nude“ haljinu i bež štikle. I dok je nijansa sjajno pristajala maslinastoj puti lijepe mame, kroj haljine baš i nije laskao njezinoj figuri. Ovakav model može vizualno proširiti figuru, a taj dojam pojačao je pravokutno izrezani dekolte.

Eva Longoria na večeri Američke unije za građanske slobode Eva Longoria na večeri Američke unije za građanske slobode (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju