Fani Čapalija bila je gošća na sada već tradicionalnoj fešti koju splitski hotel Le Meridien Lav organizira na početku svakog ljeta. Fani je za fotografije pozirala na terasi hotela, a na eventu je pokazala dvije modne kombinacije.

Galerija Fani Čapalija na proslavi početka ljetne sezone u splitskom hotelu - 4 Fani Čapalija na proslavi početka ljetne sezone u splitskom hotelu - 5 Fani Čapalija na proslavi početka ljetne sezone u splitskom hotelu - 3 +2 Fani Čapalija u bijeloj haljini asimetričnog kroja

Jedna je kombinacija ljubičasti kombinezon bez rukava i asimetričnog kroja s dodatkom detalja u stilu polu suknje na desnoj strani. Kombinezon dubljeg V-izreza ima uže ravne nogavice dužine do gležnja, a Fani ga je spojila sa zlatnim "tanga" sandalama.

Fani Čapalija na proslavi početka ljetne sezone u splitskom hotelu - 2 Fani Čapalija u elegantnoj bijeloj haljini i zlatnim štiklama (Foto: John Pavlish i Damira Kalajzic)

Drugi je outfit Fani Čapalije bijela midi haljina s naborima asimetričnog kroja, sa širokim rukavom na desnoj strani, dok na lijevoj strani haljina nema rukav. Bivša Miss Hrvatske večernji outfit upotpunila je elegantnim sandalama s remenčićima i tankom visokom potpeticom, u zlatnoj boji koja taj model štikli čini naročito glamuroznim.

Fani Čapalija na proslavi početka ljetne sezone u splitskom hotelu - 1 Fani Čapalija u ljubičastom kombinezonu i 'tanga' sandalama (Foto: John Pavlish i Damira Kalajzic)

Čarobno lijepo izdanje Fani Čapalije u haljini koju bismo rado dodali u jesensku garderobu Fani Čapalija Haljina iz H&M-a stvorena za jesen Haljina iz H&M-a stvorena za jesen +2 Haljina iz H&M-a stvorena za jesen

Divna ljetna haljina iz H&M-a koja Fani Čapaliji tako dobro stoji Fani Čapalija Fani Čapalija u haljini iz H&M-a Kukičana haljina iz H&M-a +5 Kukičana haljina iz H&M-a

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju