Živjeti u štaglju možda ne zvuči kao baš privlačna ideja, ali kada je prostor u kojem se nekoć držala stočna hrana uređen ovako fenomenalno, odmah bismo se uselili.

Kakvu transformaciju uz briljantnu ideju i realizaciju prostor može doživjeti, pokazuje upravo ovaj stan na dvije etaže uređen u zgradi koja je prije služila kao štagalj za držanje sijena, slame i ostale hrane za stoku.

Tamo gdje je nekoć sve bilo puno slame sada se nalazi prostrani stan uređen u svijetlim bež, sivim i nijansama pijeska uz bijelu kuhinju i puno drva, koje mu daje toplinu i udobnost.

Kako bi se sačuvala izvornost zgrade, ostavljene su vidljive grede na krovu, a cjelokupni dojam uređenja s puno seoskog šarma savršeno upotpunjuju cigleni zid i drvena vrata.

Bračni par preuredio je cijelu kuću sa skromnim budžetom - 1 Sa skromnim budžetom: Bračni par sam je renovirao kuću poput profesionalaca

Jako stara kuća preuređena je u dom u skandinavskom stilu - 2 Jako staru kuću preuredili su u dom u skandinavskom stilu, a pritom i uštedjeli

Krasna je i kupaonica uređena u modernijem stilu, koji se savršeno uklopio u ostatak uređenja ovog stana, koji se nalazi u idiličnom ruralnom predjelu Velike Britanije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju