Živjeti u štaglju možda ne zvuči kao baš privlačna ideja, ali kada je prostor u kojem se nekoć držala stočna hrana uređen ovako fenomenalno, odmah bismo se uselili.

Galerija Stan uređen u zgradi u kojoj je prije bio štagalj - 8 Stan uređen u zgradi u kojoj je prije bio štagalj - 2 Stan uređen u zgradi u kojoj je prije bio štagalj - 1 +7 Kako bi se sačuvala izvornost zgrade, ostavljene su vidljive grede na krovu

Kakvu transformaciju uz briljantnu ideju i realizaciju prostor može doživjeti, pokazuje upravo ovaj stan na dvije etaže uređen u zgradi koja je prije služila kao štagalj za držanje sijena, slame i ostale hrane za stoku.

Tamo gdje je nekoć sve bilo puno slame sada se nalazi prostrani stan uređen u svijetlim bež, sivim i nijansama pijeska uz bijelu kuhinju i puno drva, koje mu daje toplinu i udobnost.

Stan uređen u zgradi u kojoj je prije bio štagalj - 5 Prostrani stan uređen u svijetlim bež, sivim i nijansama pijeska (Foto: Living4media)

Kako bi se sačuvala izvornost zgrade, ostavljene su vidljive grede na krovu, a cjelokupni dojam uređenja s puno seoskog šarma savršeno upotpunjuju cigleni zid i drvena vrata.

Iva iz Zadra: "Keramičar me pitao želim li taj 'cirkus' u kući, a poslije je terrazzo pločice želio i u svojoj kuhinji" Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 3 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 2 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 5 +6 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 8

Ma, baš divan! Zavirite u Anđelin stan nadomak Splita s kuhinjom o kakvoj volimo maštati Stan Anđele Gabelice u Strožancu - 1 Stan Anđele Gabelice u Strožancu - 4 Stan Anđele Gabelice u Strožancu - 5 +14 Stan Anđele Gabelice u Strožancu - 6

Krasna je i kupaonica uređena u modernijem stilu, koji se savršeno uklopio u ostatak uređenja ovog stana, koji se nalazi u idiličnom ruralnom predjelu Velike Britanije.

Stan uređen u zgradi u kojoj je prije bio štagalj - 4 Prostrani stan uređen u svijetlim bež, sivim i nijansama pijeska uz bijelu kuhinju i puno drva (Foto: Living4media)

Stan uređen u zgradi u kojoj je prije bio štagalj - 7 Krasna je i kupaonica uređena u modernijem stilu (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju