Početak mjeseca rujna označava i skorašnji kraj ljeta, ali u lijepim ljetnim danima još ćemo neko vrijeme uživati, pogotovo oni na moru. U postsezoni na Korčuli je mnoštvo turista koji uživaju u ljepotama tog čarobnog otoka i prekrasnom vremenu kao stvorenom za razgledavanje i upoznavanje divne Korčule.

Na istočnoj obali otoka Korčule nalazi se povijesni utvrđeni grad Korčula. Stari grad okružen je zidinama, a ulice su raspoređene u riblje kosti omogućujući slobodno strujanje zraka, ali i štiteći od jakih vjetrova. Vizure grada Korčule idealna su pozadina i za najljepše fotografije s ljetovanja, poput kamenih stepenica na kojima je svoju fotografiju za uspomenu napravila lijepa mlada žena.

Na Korčuli nastaju najljepše fotografije s ljetovanja - 3 Lijepa mlada žena pozirala je na kamenim stepenicama zidina u Korčuli (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Uživajući u sunčanom danu, zastala je na stepenicama i pozirala za fotografiju kako bi ovjekovječila taj trenutak koji će joj sigurno ostati u lijepom sjećanju, kao i posjet Korčuli. I njezin stajling privukao je poglede, a nosila je dugačku prljavobijelu svilenkastu haljinu s tankim naramenicama i golim leđima uz koju su savršeno pristajale jednostavne smeđe sandale s ravnim đonom.

Slika nije dostupna Čarobni hrvatski otok na kojem sve više mladenaca želi izreći sudbonosno "da"

Prvi poljubac na Pelješkom mostu Tako romantično! Par koji je razmijenio prvi poljubac na Pelješkom mostu

Modnu kombinaciju upotpunila je pletenom torbom, a za dašak romantike dodala je debeli rajf obloženom tkaninom, narukvicu u kombinaciji zlatne i tirkizne boje te viseće naušnice.

U bajkovitom okruženju korčulanskih zidina izgledala je poput dame s dvora te privukla pažnju prolaznika, ali i našu.

Na Korčuli nastaju najljepše fotografije s ljetovanja - 1 Vizure grada Korčule idealna su pozadina i za najljepše fotografije s ljetovanja (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju