Kako izabrati savršene podne i zidne pločice za kupaonicu? To često nije nimalo jednostavan zadatak jer u širokoj ponudi nije lako pronaći i odabrati samo te jedne prave. S kupaonskim pločicama morate biti potpuno zadovoljni pa si dajte vremena prije nego što se donesete konačnu odluku.

Galerija Fotografije kupaonica kao inspiracija za odabir podnih i zidnih pločica Fotografije kupaonica kao inspiracija za odabir podnih i zidnih pločica - 15 Fotografije kupaonica kao inspiracija za odabir podnih i zidnih pločica - 13 +27 Za najmodernije uređenje interijera u obzir dolaze i tamne pločice

A možda baš vrlo brzo ugledate kupaonske pločice i uzviknete "e to su te!" i ne želite više niti gledati dalji. To je onda prava sreća jer ste si uštedjeli puno vremena i traženja.

Fotografije kupaonica kao inspiracija za odabir podnih i zidnih pločica - 17 Elegantno uređena kupaonica (Foto: Living4media)

Pri odabiru zidnih pločica najčešće se gleda da one bude što otpornije na vodu, odnosno da se na njima najmanje vidi kamenac, što olakšava njihovo održavanje. Kad je riječ o podnim pločicama, mnogi biraju one na kojima se najmanje vidi prljavština, poput pločica s marokanskim ili terrazzo uzorkom.

Fotografije kupaonica kao inspiracija za odabir podnih i zidnih pločica - 28 Kod marokanskog uzorka slobodno se možete poigrati s formatima, dimenzijama i bojama (Foto: Living4media)

Želite li odmak od bijelih pločica za zidu, u obzir možete uzeti one u zelenim nijansama koje kupaonici daju svježinu, baš kako i priliči prostoriji u kojoj održavamo osobnu higijenu. I mnoge nijanse plave sjajno će se uklopiti na zidovima kupaonice, a za najmodernije uređenje interijera u obzir dolaze i tamne pločice.

Fotografije kupaonica kao inspiracija za odabir podnih i zidnih pločica - 14 Pri odabiru kupaonskih pločica poigrajte se uzorcima i stilovima (Foto: Living4media)

Kod marokanskog uzorka slobodno se možete poigrati s formatima, dimenzijama, bojama i na zidu stvoriti lijepi mozaik. Posebno efektno izgledat će šesterokutne pločice koje su već neko vrijeme veliki trend, kao i terrazzo, koji će podići svaki prostor, pa tako i kupaonicu.

Fotografije kupaonica kao inspiracija za odabir podnih i zidnih pločica - 12 Za najmodernije uređenje interijera u obzir dolaze i tamne pločice (Foto: Living4media)

Bez obzira na to želite li u svojoj kupaonici klasične bijele pločice, pločice u boji koje će prostoru dati živost, posebnost i toplinu ili gledate neku treću opciju, vjerujemo da ćete među 30 fotografija u našoj galeriji na početku teksta pronaći inspiraciju za pronalaženje savršenih podnih i zidnih pločica za vašu kupaonicu.

Fotografije kupaonica kao inspiracija za odabir podnih i zidnih pločica - 19 Ružičaste pločice u kupaonici - zašto ne? (Foto: Living4media)

Fotografije kupaonica kao inspiracija za odabir podnih i zidnih pločica - 27 Elegantno uređena kupaonica u svijetlim, svježim tonovima (Foto: Living4media)

Jedna ljepša od druge! 10 kuhinja naših čitateljica u 2023. koje su nas sve oduševile Bijela kuhinja visokog sjaja Nery Škegro iz Mostara Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 7 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 16 +7 Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 5

Kupaonica je čisti glamur: Oduševila nas je Marinina prekrasna kuća nedaleko od Slavonskog Broda Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 3 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 10 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 8 +20 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 21

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju