Danas se nalaze na ljestvicama najpoželjnijih muškaraca svijeta, no na početku karijere nisu još imali pristup najboljih frizerima, stilistima i trenerima, pa je njihov izgled bio itekako drugačiji.

Galerija Nekad i sad: George Clooney Nekad i sad: Brad Pitt Nekad i sad: Chris Pratt +2 Hugh Jackman
Dwayne Johnson
bio je najseksepilniji muškarac prema mišljenju magazina "People" za 2017. godinu, no rijetko tko bi mu dao tu prestižnu titulu kada bi promatrao ovu legendarnu fotografiju s njegovih početaka.

Crna dolčevita uvučena u traperice s debelim lancem oko vrata, afro frizurom i torbicom omotanom oko bokova zaista nije jedno od boljih Rockovih izdanja.

 

A post shared by therock (@therock) on

Na toj ljestvici našao se i holivudski zavodnik Hugh Jackman, kojeg su zbog tanašnih nogu u mladosti zvali Sticks (štapići). Zahvaljujući ulogama u serijalu "X-Man" ovaj je Australac jedan od najmišićavijih muškaraca današnjice.

Joe Manganiello bio je vrlo mršav i visok dječak "Čarobni Mike": Od mršavog tinejdžera do jednog od najseksepilnijih muškarca današnjice

Loše frizure, čudni pomodarski trendovi i previše hrane brze prehrane utjecale su i na izgled Georgea Clooneyja, Brada Pitta i Chrisa Pratta.

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on


Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite kako su holivudski zavodnici izgledali nekad i sad.

Pogledajte i kako su izgledali slavni muškarci prije nego što su sredili zube.

Prije nego što su sredili zube: Sedam transformacija slavnih muškaraca o kojima se i danas priča Cristiano Ronaldo prije i nakon što je sredio zube Slavni muškarci prije i nakon što su sredili zube - 2 Slavni muškarci prije i nakon što su sredili zube - 1 +3 Slavni muškarci prije i nakon što su sredili zube - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju