Franka Batelić na nedavno održanoj Dori našla se u novoj ulozi – voditeljice hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije.

Hrvatska pjevačica i sama je predstavljala Hrvatsku na izboru za pjesmu Eurovizije 2018. godine sa skladbom po imenu „Crazy“. Ove godine bila je ta koja je među prvima čestitala novoj pobjednici – Miji Dimšić.

Franka Batelić koja u javnim nastupima često surađuje s Envy Roomom tijekom Dore je privlačila pozornost svojim modnim kombinacijama, a sveukupno je promijenila tri izdanja na pozornici u Opatiji.

Doru je otvorila u upečatljivom bijelom kombinezonu s jednim predimenzioniranim rukavom i dugim šlepom koji je sparila sa zlatnim sandalama povišenih potpetica i otvorenih prstiju.

Dok su se prebrojavali glasovi i čekali rezultati ovogodišnje Dore Franka je zapjevala s Albinom Grčić najuspješnije pjesme u povijesti ovoga natjecanja.

Za ovu priliku preobukla se u mini crvenu haljinu i popularne hlačočizme. Riječ je o odjevnom predmetu koji spaja skinny hlače i čizme u jedan osebujan komad, a koje vole nositi brojne slavne dame – od Severine do Priyanke Chopre.



Za proglašenje pobjednice ovogodišnje Dore pojavila se u maloj crnoj haljini koja je naglasila njezine ženstvene adute i odgovarajućim štiklama.

Slika nije dostupna Priyanka vs. Severina: Koja je ljepotica bolje isfurala isti model čizama do struka?

Slika nije dostupna "Savršena je": Haljina s ovogodišnje Dore koja je oduševila društvene mreže

Koje vam je najbolje izdanje Franke Batelić s ovogodišnje Dore? Pogledajte sve fotografije u našoj fotogaleriji, a onda dajte svoj glas u anketi.

Koje vam je najbolje izdanje Franke Batelić s ovogodišnje Dore?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju