Franka Batelić s jednogodišnjom kćerkicom Gretom prošetala je središtem Zagreba, a malena je sjedila u kolicima dok ju je mama gurala. Lijepa pjevačica u ruci je nosila ružičastu ružu, a ružičasti je i ruksak s likom Minnie Mouse koji je nosila na leđima.

Galerija Franka Batelić Franka Batelić u prugastim hlačama i čizmama - 2 Franka Batelić u prugastim hlačama i čizmama - 1 +1 Franka Batelić nosi niske crne čizme u stilu motorističkih

U šetnji s kćeri Gretom Franka Batelić pokazala je crno-bijelu modnu kombinaciju u kojoj najviše pažnje privlače hlače na debele pruge crne i bijele boje. Uz tako "dominantne" hlače najbolje idu jednostavni odjevni komadi i obuća, a Franka ih je spojila sa crnom majicom kratkih rukava na V izrez, dok je oko struka imala svezanu crnu jaknu.

Franka Batelić u prugastim hlačama i čizmama - 1 Franka Batelić u prugastim hlačama i čizmama prošetala je centrom Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dašak luksuza svom stajlingu pjevačica je dodala s malom torbicom modne kuće Chanel, klasičnim crnim modelom s prošivima i tankim remenom u kombinaciji lanca i kože za nošenje preko ramena ili tijela.
Iako je početak lipnja, Franka je sukladno ćudljivim vremenskim prilikama, odabrala obuću primjereniju za jesen.

Nosila je niske čizme s debljim potplatom, koje imaju vezanje na žniranac i remen za kopčanje. Čizme u stilu motorističkih djeluju vrlo udobno i izgledaju super, no nadamo se da ćemo uskoro ipak uskočiti u ljetnu obuću i u njoj moći ostati do jeseni.

Franka Batelić u prugastim hlačama i čizmama - 2 Franka Batelić u prugastim hlačama i čizmama u šetnji centrom Zagreba s kćerkicom Gretom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Franka Batelić: Najbolje cipele za produživanje nogu zbog kojih i minica sa šljokicama pada u drugi plan Franka Batelić na rođendanskoj reviji eNVy rooma u Zagrebu - 4 Franka Batelić na rođendanskoj reviji eNVy rooma u Zagrebu - 2 Franka Batelić na rođendanskoj reviji eNVy rooma u Zagrebu - 1 +1 Franka Batelić na rođendanskoj reviji eNVy rooma u Zagrebu - 3

Kombinacija Franke Batelić za svaki dan u proljeće nema konkurenciju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +3 Franka Batelić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju