Franka Batelić bila je jedna od slavnih uzvanica na rođendanskoj reviji eNVy rooma koja je sinoć održana u Rimac Kampusu u Zagrebu. Dizajnerski dvojac Vjeko Franetović i Nikica Ivančević obilježili su dvadeset godina na modnoj sceni.

Galerija Franka Batelić na rođendanskoj reviji eNVy rooma u Zagrebu - 4 Franka Batelić na rođendanskoj reviji eNVy rooma u Zagrebu - 2 Franka Batelić na rođendanskoj reviji eNVy rooma u Zagrebu - 1 +1 Franka Batelić na rođendanskom slavlju eNVy rooma

Franka Batelić često nosi kreacije eNVy rooma – na pozornici i crvenom tepihu – pa ne čudi što je došla podržati ovaj poznati hrvatski brend i na predstavljanju slavljeničke kolekcije

Na rođendanskom slavlju pojavila se u naizgled jednostavnoj, ali iznimno svečanoj kombinaciji sastavljenoj od dva komada – kratku crnu strukiranu jaknu na kopčanje sparila je sa uskom minicom ukrašenom šljokicama.

Franka Batelić na rođendanskoj reviji eNVy rooma u Zagrebu - 3 Franka Batelić na rođendanskom slavlju eNVy rooma (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

U boji kože

Franka Batelić noge je istaknula sandalama s platformom u boji koži – najboljim mogućim parom kada želite vizualno produžiti noge.

Točnije, odabrala je model talijanske modne kuće Valentino koja ima blok-potpeticu od 12 centimetara i tri centimetara debelu potplatu.

Valentino Garavni, One Stud sandale, 1295 eura Valentino Garavni, One Stud sandale, 1295 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ovaj model otvorenih prstiju i s remenčićem na predjelu zgloba ukrašen je jednom velikom zakovicom na prednjem dijelu, a koji je dio njihove prepoznatljive rockstud kolekcije cipela.

Izdanje je zaokružila, pak, upečatljivom parom visećih zlatnih naušnica.

Kombinacija Franke Batelić za svaki dan u proljeće nema konkurenciju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +3 Franka Batelić

Ne, ovo nije šala, Franka Batelić izgleda savršeno u kompletu napravljenom od - ribarskih mreža Franka Batelić u kompletu iz kolekcije Krie Design x Provir Franka Batelić u kompletu iz kolekcije Krie Design x Provir Franka Batelić u kompletu iz kolekcije Krie Design x Provir +1 Kristina Burja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju