Frizura je mnogim ženama jedna od najvažnijih stavki kada je riječ o fizičkom izgledu. Neke su vjerne istoj frizuri godinama, a druge vole eksperimentirati i isprobavati različite stilove. Jedna od najvećih promjena koju možemo napraviti s kosom jest ošišati se nakratko.

I slavne žene pomno paze na svoje frizure, naročito kada se pojavljuju na crvenom tepihu. Duža kosa najčešći je izbor, ali neke glumice i pjevačice odvažile su se isprobati i kratku kosu te pokazale da im takva frizura pristaje i ljepše od duge.

Kratka kosa ima prednosti kao što su lakše održavanje i bolji osjećaj, naročito po ljetnim vrućinama, a može i otvoriti i "osloboditi" lice te istaknuti ono najljepše na njemu. Naravno, za kratku kosu treba imati i laskavi oblik lica jer ona puno više otkriva od duge kose.

Slika nije dostupna I kao brinete i kao plavuše: 10 slavnih dama koje izgledaju sjajno sa svakom bojom kose

Slavne žene koje dobro izgledaju s kratkom i dugom kosom - 4 Teško im je naći manu: 10 holivudskih sretnica koje izgledaju mrak s kratkom i dugom kosom

A slavne dame koje smo izdvojili u fotogaleriji na početku teksta nisu pogriješile kada su se ošišale. Neke od njih u međuvremenu su opet pustile kosu, ali njihove kratke frizure sigurno će ostati zapamćene. Možda vas tih deset slavnih ljepotica s kratkom kosom inspirira da i vi promijenite frizuru, a na kakvu god se promjenu odlučili, najvažnije je da se vama sviđa i da se s njom osjećate dobro.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju