Biljke uljepšavaju baš svaku prostoriju u kojoj se nalaze, a posebno će podignuti dnevnu sobu koju većinu smatraju srcem doma. Prije nego što se upustite u dekoriranje ove prostorije, informirajte se o njihovim potrebama i karakteristikama.

Galerija Kućno bilje je najljepši ukras doma i dnevne sobe - 7 Kućno bilje je najljepši ukras doma i dnevne sobe - 13 Kućno bilje je najljepši ukras doma i dnevne sobe - 14 +11 Kućno bilje je najljepši ukras doma i dnevne sobe - 12

I dok neke biljke poput sanseverije mogu preživjeti i na jarkom suncu i u velikom mraku, druge trebaju određene uvjete da bi zdrave dočekale proljeće i ljeto. Upravo zato, biljke koje trebaju sunca postavite uz prozore i vrata koji propuštaju prirodnu svjetlost.

Dvije osnovne stvari morate savladati ako želite kuću punu biljaka (Jedine) dvije stvari koje trebate naučiti da vaše biljke prežive zimu

Biljke možete staviti na prozorsku dasku u efektne posude, u viseće košare, na stolove i stolice, na police za knjige...zapravo gdje god poželite. Visoko kućno bilje može poslužiti i kao prirodna pregrada dnevne sobe od, primjerice, kuhinje ili blagovaonice.

Ne samo da biljke opuštaju od stresa i anksioznosti već neke imaju sposobnost filtriranja zraka od prašine, dima, pa čak i plijesni.

Zlatni puzavac - 6 Zlatni puzavac: Omiljena biljka koja će vam oprostiti čak i zanemarivanje

Kako sve možete iskoristiti svoje kućne biljke za ukrašavanje dnevne sobe (i doma), inspirirajte se u našoj fotogaleriji.

Kućno bilje je najljepši ukras doma i dnevne sobe - 6 Biljke možete staviti i na police na zidove dnevne sobe (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju