Tijekom dvodnevnog posjeta Amsterdamu i Hagu, španjolski kraljevski par prisustvovao je i na gala večeri u Kraljevskoj palači gdje su im domaćini bili nizozemski kralj Willem-Alexander i kraljica Maxima.

Galerija Kraljica Letizia Glamurozno izdanje kraljice Letizije Haljina Suraia u bijeloj boji +1 Glamurozno izdanje kraljice Letizije

Iako kraljicu Letiziju najčešće viđamo u kombinacijama iz kojih često crpimo inspiraciju za svakodnevno odiijevanje, ovaj put ona je u skladu s prigodom blistala u izdanju koje definitivno nije za svaki dan.

Španjolska kraljica na gala večeru je stigla u raskošnoj satenskoj haljini brenda 2nd Skin Co u upečatljivoj plavoj boji.

Glamurozno izdanje kraljice Letizije Glamurozno izdanje kraljice Letizije (Foto: Profimedia)

Kreaciju imena Suraia krase mašnice na rukavima te predivan donji dio sa šlepom.

Haljina Suraia u bijeloj boji Haljina Suraia u bijeloj boji (Foto: THE 2ND SKIN CO.)

Kraljca je nosila i remen za isticanje struka u boji haljine, a odlučila se i za impresivnu tijaru koja se sastoji od dijamanata, bisera i platine.

Ova tijara bila je dar kralja Juana Carlosa španjolskoj kraljici Sofiji, a kraljica Letizia ju je prvi put nosila 2018. godine.

Glamurozno izdanje kraljice Letizije Glamurozno izdanje kraljice Letizije (Foto: Profimedia)

Izdanje je upotpunila dijamantnim naušnicama.

Njezin odabir naišao je na odobravanje obožavatelja.

Nije ono što sam očekivala od nje, ali jako mi se sviđa, jedan je od komentara.

Ovo je glamur, ovo je kraljevsko, od mene pet plus, još je jedan od komentara.

Sviđa mi se ova jednostavna elegancija. Nalik je Audrey Hepburn u ovoj prekrasnoj haljini, tako divna dama, još je jedna od mnogobrojnh pohvala.

Kraljica Letizia: Odijelo u najpopularnijoj boji i cipele s otvorenom petom za tako elegantno izdanje Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 4 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 5 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 6 +2 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 3

Kraljica Letizia: Je li ovo najprikladnija zamjena za malu crnu haljinu ili ima i boljih? Kraljica Letizia u tamnoplavoj haljini na misi krajem veljače 2024. Letizia u tamnoplavoj haljini prilikom susreta s kineskim predsjednikom Kraljica Letizia na obilježavanju Europskog dana sjećanja na žrtve terorizma +3 Kraljica Letizia na obilježavanju Europskog dana sjećanja na žrtve terorizma

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju