Dovoljan je samo jedan pogled da znate o čemu razmišlja. Ne možete zamisliti svoj život bez njega. Svaki vaš problem zapravo je zajednički. Jedno drugom ste bezuvjetna podrška. On je prva osoba koju zovete kad vam se nešto dogodi, a zajedno ste savršeni duo koji funkcionira na temelju kompromisa.

Ako ste se pronašli u ovom kratkom uvodu, onda ste zaista prava sretnica jer pokraj sebe imate ljubav svog života, svoju srodnu dušu.

Brojna su istraživanja pokazala da je kompatibilnost na takvoj razini prava rijetkost. Ljubav, koliko god posebna i snažna bila, nije neuništiva. Toliko predivna u svojoj ranjivosti, ljubav ipak traži odricanje, trud, kompromis i - zrelost.

Par u krevetu U kojim su godinama žene, a u kojim muškarci najboljeg raspoloženja za seks?

To nam potvrđuje i najnovije istraživanje jedne aplikacije za upoznavanje koje je došlo do zanimljivog zaključka - dob ima velik utjecaj na to hoćete li pronaći svoju srodnu dušu. Ako ljubav tražite dok ste premladi, naići ćete na određene probleme zbog manjka iskustva i činjenice da još niste do kraja razvili svoju osobnost.

U ranim dvadesetima još uvijek nismo sasvim sigurni kako posložiti životne prioritete, a nježna, zaigrana i lepršava mladost ipak nas tjera da budemo više koncentrirani na sebe.

Ljubavni par Otvoreni casting: Biste li isprobali novi trend u dejtanju koji širi horizonte?

Samo definirane osobe mogu znati kakvu točno osobu i kakav odnos žele u svom životu, a rijetki su na to spremni u ranim dvadesetima. Zato vrlo malo ljudi u tom životnom periodu može pronaći ljubav svog života, ističe istraživanje.

S druge strane, ako tražite ljubav u poodmaklim godinama - onda točno znate što želite i niste skloni kompromisu koji je krucijalan u izgradnji prave, čvrste i iskrene ljubavi. Vama nije u planu graditi život s nekom osobom, već izgrađene živote dovesti u stanje zdrave koegzistencije.

Par se raspravlja "Nemoj biti tako osjetljiva": 12 rečenica koje vam partner nikada ne bi smio reći

U tim smo godinama još uvijek dovoljno mladi da s nekim gradimo život od samoga početka, a istovremeno imamo dovoljno životnog iskustva koje nam pomaže da odaberemo osobu koja će s nama koračati kroz život.

Zanimljiv je zaključak i da će žene vjerojatno ranije pronaći ljubav svog života, dok će muškarci pravu ljubav osjetiti nešto kasnije. Istraživači su zaključili da se to događa zbog činjenice da muškarci kasnije emocionalno sazriju.

20 parova za koje smo vjerovali da će zauvijek ostati zajedno Johnny Depp i Vanessa Paradis Bruce Willis i Demi Moore Channing Tatum i Jenna Dewan +21 Melanie Griffith i Antonio Banderas

To nije bila požuda... Sedam kultnih filmskih parova koji se zapravo nisu podnosili Rachel McAdams i Ryan Gosling nisu se slagal u filmu „Bilježnica“ Harrison Ford i Sean Young u filmu Istrebljivač Jennifeer Grey i Patrick Swayze u filmu Prljavi ples +3 Angelina Jolie i Johnny Depp u filmu Turist

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju