Jennifer Lopez osvojila je nagradu za modnu ikonu na dodjeli nagrada CFDA Fashion Awards, jednog od najprestižnijih priznanja u svijetu modu. Za svečanost održanoj u Museum of Art u Brooklynu slavna pjevačica odabrala je senzacionalnu kreaciju s potpisom Ralpha Laurena.

Galerija Jennifer Lopez u kreaciji Ralpha Laurena na dodjeli nagrada CFDA Fashion Awards Jennifer Lopez u kreaciji Ralpha Laurena - 7 Jennifer Lopez u kreaciji Ralpha Laurena - 8 +4 Jennifer Lopez u kreaciji Ralpha Laurena na dodjeli nagrada CFDA Fashion Awards  

S ovim odjevnim izborom Jennifer Lopez svakako je opravdala nagradu modne ikone. Pjevačica je izgledala fenomenalno u dvodijelnoj crvenoj kreaciji koja se sastoji od raskošne dugačke suknje sa šlepom i svjetlucavog crop topa s dugačkim rukavima i visokim ovratnikom.

Kreacija Ralpha Laurena kao stvorena za divu Jennifer Lopez dokazala je da goli trbuh može pobijediti svaki dekolte i minicu

Jennifer je poznata kao jedna od najrevnijih ljubiteljica tjelovježbe u svijetu slavnih, a rezultate svakodnevnog vježbanja pokazala je otkrivši trbuh na kojem se jasno ocrtavaju čvrsti trbušni mišići. Kreacija Ralpha Laurena kao stvorena za 49-godišnju divu dokazala je da goli trbuh može pobijediti svaki dekolte i minicu.

Jennifer Lopez u \'golim\' tajicama - 1 Jennifer Lopez: "Gole" tajice koje slave trud uložen u teretani

Jennifer Lopez u \"tanga\" hlačama - 2 Jennifer Lopez: Tange-hlače kakve može nositi samo kraljica trbušnjaka

"Pobjednički" stajling J.Lo je upotpunila s crvenom clutch torbicom i elegantnim svjetlucavim naušnicama.

Jennifer Lopez u kreaciji Ralpha Laurena - 3 Jennifer Lopez u kreaciji Ralpha Laurena na dodjeli nagrada CFDA Fashion Awards (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju