Bio je prvi dan veljače kada smo objavili tekst o proljetnim trendovima s Instagrama koji će se sigurno preseliti i na hrvatske ulice.

Galerija Haljina iz Zare otkrivenih ramena Haljina iz Zare otkrivenih ramena Haljina iz Zare otkrivenih ramena +2 Haljina iz Zare otkrivenih ramena - 1

Jedan od tih trendova bili su i topovi spuštenih ramena.

Spuštena ramena elegantan su i ženstven detalj koji lako pronalazi put do svojih obožavateljica.

Pisali smo i o bojama koje će se nositi, a kao jednu od boja u kojoj ćete uvijek izgledati elegantno izdvojili smo crvenu, koju obožavaju Francuskinje.

Uzevši u obzir spomenute trendove, sada smo vam odlučili pokazati haljinu iz Zare koja spaja oba trenda, a kojoj i modni znalci predviđaju veliku popularnost.

Radi se o crvenoj haljini midi dužine koja je dio nove kolekcije španjolskog brenda.

Haljina iz Zare otkrivenih ramena Haljina iz Zare otkrivenih ramena (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Pletena haljina otkrivenih ramena s podvrnutim ravnim izrezom prati liniju tijela. Dolazi u veličinama S, M i L, a cijena joj je 35,95 eura. U opisu se navodi da je napravljena od kombinacije lana, poliamidnog i viskoznog vlakna.

Haljina iz Zare otkrivenih ramena - 5 Haljina iz Zare otkrivenih ramena - 5 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Model poput ovoga odlično funkcionira u raznim prigodama, od ležernijih do svečanijih, a haljinu možete nositi u kombinaciji s ravnim cipelama i modelima na visoku petu.

Na kraju, i mi ćemo se složiti s onima koji vjeruju da će se ova haljina naći u mnogim proljetnim garderobama. Njezini boja i kroj s dodatkom spuštenih ramena svakako su razlozi zbog kojih će privući pozornost zaljubljenica u lijepe haljine, a  detaljnije ju možete pogledati u galeriji na početku teksta.

Sedam trendova s ulica Kopenhagena koje će prigrliti i Hrvatice Skandinavke su mnogima izvor modne inspiracije Ulična moda za vrijeme Tjedna mode u Kopenhagenu - 7 Ulična moda za vrijeme Tjedna mode u Kopenhagenu +10 Ulična moda za vrijeme Tjedna mode u Kopenhagenu - 4

15 modela traperica koje će ove godine biti u prvom planu s.Oliver, 59,99 eura Pull&Bear, 22,99 eura Stradivarius, 25,99 eura +12 H&M, 20,99 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju