Hana Huljić Grašo pridružila se ocu Tončiju na pozornici na prvoj glazbenoj večeri Melodija Jadrana koje su sinoć započele u Galeriji Meštrović u Splitu.

Galerija Hana Huljić Grašo na Melodijama Jadrana 2023. - 1 Hana Huljić Grašo na Melodijama Jadrana 2023. - 2 Hana Huljić Grašo na Melodijama Jadrana 2023. - 4 +0 Hana Hulčjić Grašo na Melodijama Jadrana s roditeljima

Hana Huljić Grašo sudjelovala je u praizvedbi prve takozvane pop-mise po imenu "Misa Mediterana" koju je skladao i orkestrirao njezin otac Tonči Huljić. 

Na pozornici je zapjevala u djevičanski bijeloj haljini maksi kroja s okruglim izrezom i spuštenim rukavima koji su razotkrili njezina ramena.

Haljina je bila napravljena od lepršavog poluprozirnog materijala, a koje je mnoge podsjetila na vjenčanicu. Ovaj eterični višeslojni model napravljen je u laganom A kroju koji laska ženskoj figuri.

Hana Huljić Grašo na Melodijama Jadrana 2023. - 2 Hana Huljić Grašo na pozornici s ocem Tončijem Huljićem (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Ispod haljine provirivale su zlatne sandale otvorenih prstiju s remenčićima i ravnom potplatom koje pružaju maksimalnu udobnost, pa se ovaj model često može naći u ženskim ormarima. 

Domenica: Efektna haljina s hrvatskim potpisom koja naglašava noge Domenica na prvoj večeri Melodija Jadrana Zlatne sandale s tankim remenčićima sjajno su se uklopile u ovu modnu priču Domenica u haljini splitskog brenda Arileo +1 Haljina je pokazana na modnoj reviji povodom 20-e godišnjice rada brenda Arileo

Trik-majica Jelene Rozge koja vizualno smanjuje struk Jelena Rozga Jelena Rozga na prvoj večeri Melodija Jadrana Magda Butrym majica, 290 eura +0 Jelena Rozga

Izvan pozornice, pak, Hana se mogla vidjeti u druženju s prijateljima i obitelji u drugom modelu - elegantnoj svilenoj haljini haljini bez rukava u tamnozelenoj boji.

Hana Huljić Grašo na Melodijama Jadrana 2023. - 3 Hana Hulčjić Grašo na Melodijama Jadrana s roditeljima (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju