Rečenica "Ti si čarobnjak, Harry" okrenula je život mladog Harryja Pottera naglavačke. Nakon ovog saznanja uputio se u Hogwarts, tamo upoznao svoje najbolje prijatelje Rona i Hermionu, a onda je uslijedio cijeli niz njihovih zajedničkih avantura.

Ako vi niste među sretnicima koji su dobili pismo od sove, u kojem piše da ste upali u najpoznatiju svjetsku čarobnjačku školu, ne brinite - jer slično iskustvo možete doživjeti vrlo blizu, u Budimpšeti.

Tamo je, naime, otvoren prvi Harry Potter kafić koji u svojoj ponudi ima sve što pravi ljubitelji malenog čarobnjaka trebaju i sanjaju.

Slika nije dostupna I mi želimo ovdje! Spa-oaza stvorena za obožavatelje Harryja Pottera

Zvrčke možete izraditi lako i jednostavno Od zvrčki do jestivih metli za metloboj: Pripremite hranu i piće koje bi poželio čitav Hogwarts

Kada uđete u kafić ne trebaju vas iznenaditi ljudi koji sjede odjeveni u odore Gryffindora, a dok uživate u kavi istovremeno možete uživati u pogledu na brojne predmete iz svjetski poznate serije knjiga i filmova.

Repülő Seprű, odnosno Leteća metla, je mjesto ukrašeno odjećom, novinama, zamjevima, sovama, čarobnim štapićima i brojnim drugim detaljima iz popularne priče.

U njegovom interijeru jednako će uživati odrasli i djeca, a osim u ispijanju kave, tamo možete sudjelovati i u brojnim aktivnostima povezanima s Harryjem Potterom kao što je izrada čarobnog štapića. Organiziraju se i razni kvizovi i društvene igre, što kafić čini još čarobnijim mjestom.

I to nije sve. Čak su i piće i hrana na meniju nadahnuti Harryjem Potterom i imaju imena iz knjiga.

Ako ste ljubitelj Harryja Pottera koji će se uskoro naći u Budimpešti ovo je idealna lokacija za jedan od izleta. Ono što trebate znati je da se preporuča unaprijed rezervirati mjesto u ovom svijetu magije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju