Obožavatelji Harryja Pottera vole sve što ima veze s knjigama i filmovima o malom čarobnjaku, a obožavatelji Harryja Pottera koji se zateknu u gradu Murfreesboro u Tennesseeju sada mogu uživati u svijetu koji čarobnjaštvo kombinira s wellnessom.

Naime, jedan tamošnji wellness u ponudi ima spa-dan s temom Harryja Pottera.

Vlasnica salona, masažna terapeutkinja Wendy Piedad kreirala je spa-pakete nadahnute ljubavlju prema magiji i popularnim knjigama i filmovima. Iako između salona Wanda & Wilow i Harry Potter franšize ne postoji službena veza, spa je opremljen svim potrebnim dekoracijama na ovu temu.

Zvrčke možete izraditi lako i jednostavno Od zvrčki do jestivih metli za metloboj: Pripremite hranu i piće koje bi poželio čitav Hogwarts

Harry Potter Od čarobnog štapića do perona 9 i 3/4: Napravite sami "čarolije" za zabavu u stilu Harryja Pottera

Spa-paketi naziva Marauder, Mudrac i Feniks odvijaju se u okruženju ukrašenom detaljima kao što su sova, replika portreta Debele dame, bočice s čarobnim napicima, tapiserije poput onih u Hogwartsu... Tu su i bakreni kotao i svijeće koje lebde.

Cijeli tretman traje tri sata. Primjerice, paket Feniks sastoji se od 60-minutnog umatanja tijela te masaže i tretmana lica koji traju po 60 minuta svaki.

Nakon toga posjetitelji mogu uživati u Harry Potter kavi i čajevima.

U jednom intervju Piedad je rekla da su posjetitelji očarani dekorom i čarobnom tematikom. Njoj je pak drago što je uspjela spojiti stvari oko kojih je strastvena te unijeti malo čarolije u svijet opuštanja i ozdravljenja. Naravno, u tim tretmanima mogu uživati svi, pa i oni kojima mali čarobnjak nije previše bitan faktor u životu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju