Hrvatska igra osminu finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, a podršku Vatrenima s tribina pruža i supruga golmana Dominika Livakovića, industrijska dizajnerica Helena Livaković.

Helena i Dominik Livaković vjenčali su se u lipnju ove godine u zadarskoj katedrali svete Stošije, a mladenka je blistala u elegantnoj vjenčanici kojom je potvrdila da jednostavnost itekako može privući pažnju.

Helena Livaković, supruga Dominika Livakovića Helena Livaković, supruga Dominika Livakovića (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Pažnju je privukla i na tribinama u suprugovu zelenom dresu s brojem jedan.

Uz dres je odjenula tamnoplave traperice, a na ramenu je nosila popularnu torbicu modne kuće Yves Saint Laurent.

Iako je ove godine jedna od njihovih najpoželjnijih torbi maksi model Icare, već nekoliko sezona njihovi manji modeli imaju brojne obožavateljice.

Helena Livaković na utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru Helena Livaković na utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Lijepa Helena nosi model Solferino sive boje, u veličini medium. U opisu torbe navodi se kako se radi o šik, bezvremenskom komadu.

YSL torbica, model Solferino medium YSL torbica, model Solferino medium (Foto: ysl.com)

Torba je izrađena od mekane kože i ima pločicu s prepoznatljivim YSL logom. Cijena torbe je 3200 dolara (22976,32 kn).

Vanja Modrić: Kultna Chanelova torba za sportsko izdanje s daškom elegancije Vanja Modrić nosi torbu modne kuće Chanel, kultni model 11.12 Model 11.12 modne kuće Chanel Sofia Vergara nosi veliki 11.12 model u bijeloj boji +3 Chanel 11.12

Iz Helenina profila na Instagramu jasno je da popularnu torbicu voli nositi u raznim kombinacijama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju