Traperice su jedan od omiljenih komada u ženskoj garderobi. Već su desetljećima dio ženskih ormara, a s vremenom su postale odjevni komad koji savršeno funkcionira u raznim prigodama.

Galerija Helena Livaković Torba brenda Aesther Ekme Štikle modne kuće Gucci +1 Štikle modne kuće Gucci

Nosimo ih na posao, druženja s prijateljicama, zabave, a mogu se vidjeti čak i na nekim svečanijim događanjima.

Traperice se mogu nositi u kombinaciji s raznim komadima, a ako za modni savjet pitate Francuskinje, najbolje odjevene žene na svijetu, one će vam reći da traperice posebno dobro izgledaju u kombinaciji s bijelom košuljom.

Rijetki su komadi s kojima se bijela košulja ne slaže, ali kada se spoji s plavim trapericama, izgleda posebno šik. Radi se o savršenom spoju koji vas nikad neće iznevjeriti, a potvrdu da su bijela košulja i plave traperice idealan par dala je i Helena Livaković.

Upravo takvu kombinaciju nosi na posljednjoj objavi na svom Instagramu.

Industrijska dizajnerica i supruga vratara Dominika Livakovića sparila je bijelu košulju predimenzioniranog kroja s plavim trapericama ravnih nogavica dužine do gležnjeva.

Detalj koji je nepogrešivu kombinaciju učinio još ljepšom i donio joj dodatnu dozu elegancije bile su štikle modne kuće Gucci.

Štikle modne kuće Gucci Štikle modne kuće Gucci (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Radi se o slinback modelu u bež boji koji je ukrašen prepoznatljivim logom modne kuće i ima potpeticu visoku 7,5 centimetara.

Torba brenda Aesther Ekme Torba brenda Aesther Ekme (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Lijepa Helena kombinaciju je upotpunila asimetričnom torbom brenda Aesther Ekme u bež boji.

Tako dobra torba Helene Livaković koja se savršeno uklapa u baš svaku kombinaciju Helena Livaković Torbica Solferino modne kuće Saint Laurent Mokasinke modne kuće Loro Piana +1 Helena Livaković na utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru

Baš lijepa vjenčanica Helene Matić koja potvrđuje da je jednostavnost često najbolji izbor Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 3 Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 2 Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 4 +2 Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju