Zima nije gotova, ali, barem kada je u pitanju odjeća, naše su misli u proljeću.

Galerija Hlače na pruge će biti veliki hit Zara, 59,95 eura Mango, 49,99 eura +9 Reserved, 35,99 eura

Prije nego što uskočimo u ljeto ispunjeno pamukom i lanom, čeka nas period godine koji po mnogima dopušta najviše modnog eksperimentiranja.

Već se naveliko priča o trendovima za nadolazeće razdoblje, a ako ste ljubiteljica hlača, mogao bi vas zanimati model koji će po mišljenju modnih znalaca biti veliki hit, a koji svakom izdanju donosi dozu otmjenosti.

Radi se o hlačama na pruge.

Kako objašnjavaju modni stručnjaci, hlače na pruge dnevna izdanja čine uglađenima pa su idealan odabir za odlazak na posao. Već sada mogu izgledati sjajno u kombinaciji s pletivom, a na proljeće će im savršen par biti sakoi i prsluci.

Osim na posao, mogu se nositi u raznim drugim prigodama. Pomoću njih je moguće razigrati modna izdanja na jednostavan način, a ako još uvijek nemate prugasti model u svom ormaru, vrijeme je da zavirite u galeriju na početku teksta u kojoj smo izdvojili dio modela iz trenutačne ponude trgovina.

Nosite li hlače na pruge?

glasova:

U nastavku teksta izdvojili smo i nekoliko izdanja u prugastim hlačama koja su podijelile zaljubljenice u modu na Instagramu, a koja vam mogu poslužiti kao izvor modne inspiracije.

Sve ih želimo: Pet modela obuće koji će se nositi ovo proljeće Slingback modeli cipela izgledaju sjajno u kombinaciji s traperom Balerinke su klasik koje se vraćamo iz sezone u sezonu Slingback cipele +2 Mary Jane cipele s blok potpeticom

Osam (proljetnih) trendova s Instagrama koji će se sigurno preseliti i na hrvatske ulice Zara, 27,95 eura Levis (Europa92), 120 eura Mango, 45,99 eura +5 Calzedonia, 7,30 eura
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju