Bik će svojem partneru biti čvrsta stijena na koju se može osloniti, no ispod pomalo hladne vanjštine krije se iznenađujuća strastvenost. Doznajte što bik treba od voljene osobe, što ga ''pali'', koja je njegova najskrivenija tajna i puno više.

1. Što bik treba od voljene osobe?
Biku su u ljubavnoj vezi najvažniji senzualnost, sigurnost i stabilnost. Veza s ''pitomim'' bikom možda neće biti najuzbudljivija na svijetu, ali nitko ne zna uživati u dobrim, jednostavnim stvarima koje donosi život kao što to zna bik. Dobra hrana, udoban dom te mir i spokoj u stabilnoj vezi – to je ono za čime bik žudi.

'Ljubav ide kroz želudac', izreka je koja za bika vrijedi više nego za bilo koji drugi znak horoskopa

2. Kako bik pokazuje ljubav?
Bik nije znak od pretjeranih riječi pa od njega nećete čuti velebne izljeve ljubavi, ali ni doživjeti dramatično iskazivanje osjećaja. Bikovi ljubav najbolje iskazuju fizičkim ekspresijama i kontaktima, zagrljajima, milovanjima i kroz sigurnost koja dolazi iz provođenja svakog slobodnog trenutka s partnerom.

To su načini na koje će vam bik pokazati da vas voli – s malo riječi, ali puno zagrljaja i fizičkog kontakta.

3. S kojim se znakovima bik najbolje slaže u ljubavi?
Bikovi ne vole kada netko poremeti njihovu rutinu te vole stabilnost i mirnoću. Zato se u ljubavi najgore slažu sa znakovima kojima trebaju konstantne promjene kao što su zračni znakovi blizanci i ''komplicirani'' vodenjak.

Sretniji će biti s drugim zemljanim znakovima, djevicom i jarcem, ili vodenim znakovima, ribom, rakom ili škorpionom. No bikove često privlače i vatreni znakovi ovan, lav ili strijelac, koji im nude uzbuđenje i potiču ih na akciju iako veza s njima za bika neće biti dovoljna stabilna.

Slika nije dostupna Blic horoskop: Tri riječi dovoljne da opišu svaki znak

4. Kako osvojiti srce bika?
''Ljubav ide kroz želudac'' izreka je koja za bika vrijedi više nego za bilo koji drugi horoskopski znak. Znači, želite li osvojiti bikovo srce, pripremite mu jelo u kojem će guštati. Bik svoje srce ne otvara lako i mora osjećati sigurnost prije nego što ga nekome pokloni.

Slika nije dostupna Doznajte koja ste pjesma grupe Bon Jovi s obzirom na horoskopski znak

5. Što ga ''pali''?
Bik se lako uzbudi i izuzetno je senzualan znak, ali nesklon eksperimentiranju u krevetu. Zbog toga se u seksu, primjerice, ne slaže dobro s ljubiteljem eksperimentiranja ovnom jer bik tu ovnovu sklonost smatra neukusnom.

Senzualna masaža, osjećaj svilenog donjeg rublja na koži, romantična atmosfera s prigušenim svjetlima i nježnom glazbom – to je po bikovu ukusu.

Slika nije dostupna S ovnom uzbuđenja ne nedostaje: Kako osvojiti i voljeti najvatreniji horoskopski znak

6. Koju tajnu bik skriva?
Bik više nego bilo koji drugi znak žudi za stabilnom ljubavnom vezom te je najprivrženiji horoskopski znak. Iako ima snažnu seksualnost, tu svoju karakteristiku neće pokazivati sve dok se pored vas ne bude osjećao potpuno siguran.

Zbog potrebe za sigurnošću bikovi si rijetko dopuštaju pokazivanje vlastite ranjivosti. Zato će partner trebati duboko zaroniti u njegovu osobnost da bi otkrio bogatstvo užitaka koje bik može dati voljenoj osobi.

Slika nije dostupna Čuvat će vaše tajne: Zašto je dobro imati prijateljicu rođenu u znaku bika

7. Što treba izbjegavati u vezi s bikom?
Bik ne voli ništa što ima veze s opasnošću ili manipulacijom, a nije ni ljubitelj iznenađenja. Ne zaboravite da su biku sigurnost i udobnost najvažniji i sve što ugrožava njihovu zonu udobnosti potaknut će ga da se povuče.

Zato ne pokušavajte bika učiniti ljubomornim ili se pretvarati neosvojivima. Za bika sve oko čega se treba previše mučiti nije vrijedno truda.

Slika nije dostupna Puna života i pozitive: Zašto je dobro imati prijateljicu rođenu u znaku ovna

8. Kako komunicirati s bikom?
Bik je statičan znak poznat po svojim čvrstim uvjerenjima. Najjednostavnije rečeno – vrlo je tvrdoglav. Bik nikada ne brza sa zaključkom, ali kada formira mišljenje, nikada ga neće promijeniti. Zbog težnji k spokoju i miru ne voli se svađati. Želite li da bik shvati vaše razmišljanje koje se razlikuje od njegova, prvo morate osigurati da se osjeća vrlo ugodno, a zatim početi govoriti.

9. Na koji način zadržati ljubav bika?
Od svih znakova horoskopa bikovu ljubav najlakše je zadržati prvenstveno zbog toga što bik ne voli promjene. Ništa ga ne usrećuje više od saznanja da će se svakoga dana vratiti u udobnost i sigurnost doma i biti s voljenom osobom.

Jednostavnost i uživanje u sitnicama za bika su neprocjenjivo blago, a iz bikova pogleda na život svi možemo nešto naučiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju