Nije lako odlučiti se za jednu najdražu pjesmu rock-ikona Bon Jovija, ali možda vam u tome pomogne idući popis. Pronađite na njemu svoj horoskopski znak i doznajte koja ste pjesma legendarne grupe predvođene karizmatičnim Jon Bon Jovijem.

OVAN - Blaze of Glory
Ne znam kamo idem, samo bog zna gdje sam bio, ja sam vrag u bijegu, neumorni ljubavnik, svijeća na vjetru, pjeva Jon Bon Jovi u hitu iz 1990 godine. Vjerujemo da će se mnogi buntovni ovnovi pronaći u tim stihovima. Ovaj vatreni znak voli život na rubu, živi dan po dan, ne voli raditi velike planove, a kada ode, otići će sa stilom.

BIK - Born to Be My Baby
Bik je odan, čvrstih uvjerenja i ne boji se neizvjesne budućnosti jer ako je uz voljenu osobu, ništa ga ne plaši. Kada se zavjetuje nekome, bik je spreman za tu osobu učiniti sve i siguran je da je ona rođena da bude njegov suputnik i da uz nju provede život.

BLIZANCI - Bad Medicine
Nemojte se začuditi ako vam blizanac svako malo priredi neko iznenađenje i otkrije vam neku novu stranu svoje osobnosti. Nekad će to biti dobro, a nekad možda i loše. S vrckavim, nepredvidljivim blizancima nikad se ne zna što čovjek može očekivati, ali njihov šarm izvlači ih iz svake nevolje, a njihov poljubac jednostavno je poput droge.

RAK - Bed of Roses
Želim te poleći u krevet od ruža, a ja ću noćas spavati na krevetu s čavlima, pjevat će vječiti romantik rak kojemu nije teško i žrtvovati se za voljenu osobu. Život raka često nalikuje dirljivoj, melankoličnoj baladi u kojoj ljubavna bol nije nužno nešto loše. Osjećajni rak voli romantizirati i te ne baš lijepe trenutke. On je ranjena duša koja će u svemu naći neki smisao - pa makar i da napiše pjesmu o svojoj nesretnoj ljubavi.

Jon Bon Jovi nekad i sad - 3 30 godina poslije: Dokaz da je Jon Bon Jovi i dalje najprivlačniji osmijeh rocka

LAV - It's My Life
Srce lava je poput otvorene autoceste, i baš kao što je pjevao Bon Jovi, a prije njega Frank Sinatra, i lav sve radi na svoj način. Samopouzdani lav ne dopušta da itko upravlja njegovim životom, on zna da neće živjeti zauvijek i ne namjerava gubiti vrijeme na to što drugi misle o njemu i njegovim postupcima. Hrabri lav jednostavno želi živjeti dok je živ.

DJEVICA - I'll Be There For You
Savjesna i lojalna djevica uvijek je tu za svoju obitelj, prijatelje, voljene i drage ljude. Nema toga što upornu djevicu može zaustaviti od nekog nauma - pomaknut će i brda i doline da pomogne kada je pomoć potrebna, ne želeći pritom privući pažnju jer staloženoj i pomalo povučenoj djevici ne trebaju glasne pohvale. Njoj će biti dovoljno da joj se zahvali na skroman, ali iskren način, a ona će uzvratiti: Bit ću tu za tebe.

VAGA – Always
Jedna od najljepših balada grupe Bon Jovi, svojevrsna himna ljubavi, najbolje opisuje šarmantnu, senzualnu i odmjerenu vagu. Ništa je ne može odvratiti od njezinog nauma da se bori za ljubav, ali prvo će ipak dobro odvagati isplati li se boriti. Kada se uvjeri da je ta ljubav prava, ništa joj neće stati na put. Više od svega vaga vjeruje u pravednost pa isto tako vjeruje da će pravda pobijediti i kada je riječ o borbi za pravu ljubav.

Axl Rose Koja ste pjesma grupe Guns N' Roses s obzirom na horoskopski znak?

ŠKORPION - You Give Love a Bad Name
Fatalni i tajanstveni škorpioni ostavljaju iza sebe mnoga slomljena srca. Ljubav sa škorpionom vrlo je intenzivna, strastvena, često i burna, ali ako završi prekidom, nerijetko ostavlja gorak okus. U svakom slučaju, škorpioni se ne zaboravljaju. Spremni su čak i osvetiti se, ali imaju oni i svoju drugu, mekšu stranu - nikada neće zaboraviti kada je netko bio dobar prema njima i višestruko će se odužiti za to.

STRIJELAC - Wanted Dead or Alive
Nesputanog strijelca teško je uloviti i za glavu i za rep. On je svjetski putnik, lutalica, uvijek u pokretu, slobodouman. Fasciniraju ga mnoge stvari, prezire ograničavanja, pa s time i bilo kakve nametnute rasporede i pravila. Bio sam svugdje, i dalje stojim visoko, vidio sam milijun lica i sve sam ih protresao.

Jon Bon Jovi odveo je svoju veliku obožavateljicu Branku pred oltar Kako je Jon Bon Jovi obožavateljicu Branku odveo pred oltar?

JARAC - Livin' on a Prayer
Pjesma koja podiže moral, govori o teškom radu i o tome koliko je truda i znoja potrebno za uspjeh, savršeno opisuje neustrašivog, discipliniranog i ambicioznog jarca. On nikada ne odustaje i jako dobro poznaje vrijednost marljivog i predanog rada. Nevjerojatno jak, jarac može prebroditi sve životne nedaće, a kakav ga god problem zadesio, uspjet će ostati sabran i miran te će odmah krenuti tražiti rješenje.

VODENJAK - Have a Nice Day
Razigrani vodenjak vječiti je optimist, veseljak koji voli energične i pozitivne pjesme poput ovog Bon Jovijevog hita. Čudesni i nepredvidljivi vodenjaci vole slobodu, a često su nedokučivi i nekonformisti. Neću raditi ono što ne želim, živjet ću svoj život, sjajući poput dijamanta, riskirajući, stojeći na ledini, pokazat ću vjetru kako letjeti. A kad mu se svijet unese u lice, vodenjak mu kaže: želim ti lijep dan.

RIBE – Miracle
Uvijek sanjarski raspoložene ribe sigurno će se pronaći u ovoj odličnoj pjesmi stvorenoj za pjevušenje. Ove tajanstvene sanjarke uvijek su u potrazi za nekim čudom, višim smislom, pravom istinom... A seksi Jon Bon Jovija u spotu za pjesmu Miracle nije uspio zasjeniti niti Matt LeBlanc, Joey iz serije Prijatelji, koji također glumi u spotu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju