Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir u jednom je razgovoru za 24 sata otkrio da su sestre bile te koje su ga nagovorile da upiše fakultet.

Galerija Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama 2008. godine Roditelji i sestra Jasmina bodre Luku Modrića Diora Modrić na tribinama +2 Sestre Joška Gvardiola na dočeku u Novigradu

Nakon što mu je otac poginuo u automobilskoj nesreći, mama, dvije sestre i on preselili su u Turopolje. Sestre blizanke, godinu dana starije od Ante, završile su Ekonomski fakultet, a onda i njega "natjerale" da upiše isti faks.

On je samo jedan od hrvatskih nogometaša koji na svakom koraku ima snažnu podršku sestara. Ponosne i pune podrške su i sestre Luke Modrića. Jasmina i Diora zajedno s roditeljima redovito bodre hrvatskog kapetana i ostatak momčadi i ne skrivaju ponos radi svih uspjeha koje on postiže.

Roditelji i sestra Jasmina bodre Luku Modrića Roditelji i sestra Jasmina bodre Luku Modrića (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Podršku sestara ima i mladi Joško Gvardiol. Lorena i Franka su prave starije sestre, uvijek ponosne na sve što je postigao njihov mlađi brat. Vjerno su ga bodrile na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a bez imalo sumnje to će činiti i sada.

Kada je svojedobno sestra mladog Josipa Stanišića, Leoni, čula da će on igrati za Hrvatsku nogometnu reprezetnaciju nije mogla suspregnuti suze radosnice. I sigurno nije jedina sestra koja je zaplakala.

Martin Erlić možda nije odrastao u izobilju, ali ono čime se može pohvaliti je to da je uvijek bio okružen s puno ljubavi i podrške koja se nastavlja i danas. Uz dva brata, on ima dvije sestre, Anu i Ninu.

Spomenuti nisu jedini nogometaši kojima je život podario sestre. Koliko u životu znači sestrinska ljubav zna i Ivan Perišić koji ima sestru Anitu. Mateu Kovačiću podrška su sestre Katarina i Jelena, Andreju Kramariću sestra Ines, a Marcelu Brozoviću sestra Ema. Bornu Sosu podržava sestra Tea, a koliko je odricanja, snage i volje potrebno da bi se došlo do uspjeha najbolje zna sestra Nikole Vlašića, naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić.

Nikola i Blanka Vlašić Nikola i Blanka Vlašić (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Od najranijih dana važnosti sestrinske ljubavi i podrške svjestan je i Marko Pjaca koji je Robertu Knjazu otkrio da su mu sestre, između ostalog, radile i domaće zadaće.

Ovogodišnje Europsko prvenstvo u nogometu bit će samo još jedna prigoda u kojoj će sestre bodriti braću i biti im najveća podrška zajedno s ostatkom zemlje. A mi smo sigurni da njihova braća u svakom trenutku znaju da su sestre - zakon.

  Velika anketa: Glasajte i odaberite najzgodnijeg hrvatskog nogometaša svih vremena Slaven Zambata s fotografijom legendarne zlatne Dinamove momčadi koja je osvojila Kup velesajamskih gradova Slaven Zambata Zlatko Cico Kranjčar +10 Zlatko Cico Kranjčar


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju