Sarah Jessica Parker godinama nije skrivala veliku želju da glumačku postavu "Seksa i grada" još jednom okupi u trećem filmu iz istoimene franšize nastalom na temelju kultne serije. Međutim, planove joj je pokvarila Kim Cattrall, koja je vrlo direktno rekla kako nema namjeru ikad više reprizirati ulogu obožavane Samanthe.

Glumila sam je i dulje nego što sam trebala jer sam voljela 'Seks i grad'. Na mnogo načina ta je serija bila veliki blagoslov, ali nakon drugog filma bilo mi je dosta. Nisam mogla shvatiti zašto me jednostavno ne zamijene s drugom glumicom, nego su me umjesto toga maltretirali. Ne znači ne. Ne želim ni sat vremena provesti u situaciji u kojoj mi nije ugodno. Želim birati s kim ću provoditi vrijeme privatno i profesionalno. To je moj život, ispričala je direktna i iskrena Kim u intervjuu.

Kim Cattrall u seriji Seks i grad Kim Cattrall u seriji Seks i grad (Foto: Profimedia)

Na površinu su u međuvremenu isplivale brojne informacije o tenzijama na setu i činjenica da Sarah i Kim zapravo nisu bile u dobrim odnosima, pa nikoga nije začudila najnovija vijest - "Seks i grad" vjerojatno se vraća na male ekrane, ali bez Samanthe.

Sarah Jessica Parker na snimanju 'Seksa i grada' u kultnoj 'novine' haljini Johna Galliana Horoskop i "Seks i grad": Koji je outfit Carrie Bradshaw kao stvoren za vaš znak?

Slika nije dostupna Najgore i najbolje izdanje Carrie Bradshaw po odabiru stilistice koja je stvorila njezin stil

HBO Max planira kratki reboot serije od nekoliko epizoda u kojima će se pojaviti Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kristin Davis (Charlotte York) i Cynthia Nixon (Miranda Hobbes).

Još uvijek nije poznato hoće li autori izostaviti lik Samanthe Jones u potpunosti, tj. postoji li mogućnost da je glumi netko drugi, ali šanse da se to dogodi uistinu su male. Sarah je jednom prilikom objasnila kako nikog drugog ne vidi kao potencijalnu novu Samanthu.

Veselite li se "Seksu i gradu" čak i bez Samanthe?

glasova:

Imali smo veliku povezanost s publikom, New Yorkom i ekipom koja je radila na seriji. Napravili smo zajedno sve te lude priče i zato ne želim to pokvariti. Ne mogu zamisliti nikog drugog u toj ulozi. Kim je rekla sve što je trebala reći i to je njezina privilegija, zaključila je.

Svi znaju junakinje popularne serije Seks i grad Junakinje serije "Seks i grad" (Foto: Outnow.ch)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju