S početkom proljeća polako počinjemo otvarati svoje balkone i terase i s veseljem čekati dane kada ćemo puno vremena provoditi na njima. Divno je kada dom ima prostor na otvorenom, pa makar on bio i sasvim malen, na koji stanu stolić i dvije stolice.

Galerija Zavjesa na balkonu Zavjesa na balkonu Zavjesa na balkonu +3 Zavjesa na balkonu daje dozu intimnosti

Svoje balkone i terase volimo i zato što nam omogućavaju da provodimo vrijeme vani u privatnosti vlastitog doma. Za dodatnu privatnost u stanovima u prizemlju i na nižim katovima ili u kućama od pogleda se možemo zaštititi stavljanjem visokih biljaka, a vrlo praktična opcija je i postavljanje zavjese, koja može biti vrlo lijep dekorativni detalj.

Lagana zavjesa bit će dovoljna da onemogući poglede s ceste na balkon, a ovisno o stilu uređenja i bojama koje prevladavaju na njemu, birajte i boju zavjese. Bijela je uvijek nepogrešiva opcija, a želite li nešto upečatljivije, jako zgodno izgledat će zavjesa u, primjerice, ružičastoj i plavoj boji ili ona s romantičnim cvjetnim uzorkom.

Varaždinski balkon uz kojeg je lako zaboraviti na dnevnu sobu Varaždinski balkon stvoren za odmor i opuštanje - 9 Varaždinski balkon stvoren za odmor i opuštanje - 12 Varaždinski balkon stvoren za odmor i opuštanje - 11 +7 Varaždinski balkon stvoren za odmor i opuštanje - 10

Ideje kako na jednostavan, a efektan način urediti balkon sa zavjesom pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju