Jedna od jako bitnih stavki prilikom organizacije vjenčanja je i dekoracija. Neki parovi odluče potražiti pomoć stručnjaka, dok drugi preuzimaju stvar u svoje ruke. Ono što im je zajedničko je želja da stvari na kraju ispadnu točno onako kako su ih zamisliti.

  Galerija Ideje za uređenje vjenčanja - 4 Ideje za uređenje vjenčanja - 3 Ideje za uređenje vjenčanja - 2 +16 Ideje za uređenje vjenčanja - 1

Ako i sami pripremate vjenčanje, u nastavku donosimo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći kod donošenja odluka o dekoracijama.

  • Uzmite u obzir paletu boja, a ne samo jednu boju ili dvije. Dodavanjem barem više nijansi glavne boje, cjelokupnom izgledu dodat ćete dubinu.
  • Koristite različite teksture. Nemojte se bojati miješati različite tkanine jer konačni rezultat izgledat će sjajno.
  • Koristite stolove različitih oblika. Učinit ćete salu drugačijom i zanimljivijom.
  • Obratite pažnju na rasvjetu pomoću koje možete stvoriti romantičnu, ali i atmosferu zabave.
  • Za dekoracije možete koristiti i druge predmete, osim cvijeća, pogotovo ako pokušavate uštedjeti novac. Staklena vaza s vodom i tek jednim cvijetom koji pluta može izgledati divno kao i vaza puna cvijeća.
  • Još jedna opcija ako želite uštedjeti je ta da umjesto cvjetnih aranžamana na svaki stol, postavite jedan veći na ulaz u salu ili negdje unutar dvorane.
  • Ne zaboravite da je i torta dio svadbenog dekora. I ona može biti različitih boja i tekstura, ukrašena cvijećem. Osim toga, sala će dobiti dodatnu dimenziju ako postavite stol sa slasticama.

Svadbena torta Inspiracija za vjenčanje: 20 svadbenih torti najrazličitijih stilova ukrašavanja

Vjenčani buket Za najljepše bukete mladenki: S ovim vrstama cvijeća nikada ne možete pogriješiti

I na kraju - najbitnije je da ste vi ti koji ste zadovoljni svadbenom dekoracijom. Nemojte nikome dopustiti da u potpunosti uguši vaše ideje i želje. Dobronamjeran savjet dobro je poslušati, međutim, ako vam je do nečega uistinu stalno nemojte nikome dopustiti da vas odgovori od vaših želja, a sada zavirite i u našu galeriji fotografija s raznih vjenčanja koje vam mogu poslužiti kao inspiracija priliko dekoriranja vlastitog velikog dana.

Ideje za uređenje vjenčanja - 4 Ideje za uređenje vjenčanja - 4 (Foto: Getty Images)

Ideje za uređenje vjenčanja - 1 Ideje za uređenje vjenčanja - 1 (Foto: Shutterstock)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju