Kada se želimo okrijepiti od vrućina, spas ćemo između ostalog pronaći i u kupaonici pod osvježavajućim tušem. U ljetnim mjesecima zasigurno provodimo više vremena u kupaonici nego inače, a u jednoj prelijepoj kupaonici mogli bismo provesti cijelo ljeto.

Uređena u elegantnim pješčanim i bež nijansama, ova kupaonica lako se može opisati savršenom. Djeluje vrlo umirujuće i opuštajuće, a doza otmjenosti koja vlada prostorom osvaja na prvu.

Uređena je s puno stila i estetike, a savršenom je čine i detalji poput lijepih pletenih košarica, ukrasnih školjki i bijelih sjenila na prozorima koja prostoru daju morski i pomalo romantičan ugođaj.

No izađimo malo iz kupaonice te razgledajmo i ostatak prekrasne kuće smještene na njemačkom otoku Föhru. Tonovi bijele kave i bijela prevladavaju u interijeru idilične kuće koju bismo lako mogli zvati domom.

Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 1 Petra iz Varaždina preuredila je svoju kupaonicu od tri kvadrata u koju je stao i walk-in tuš

Slika nije dostupna Imate samo nekoliko kvadrata? Sedam malih kupaonica uređenih kao bombončić

A kako li je tek očaravajući izlazak u dvorište iz blagovaonice, puno smirujućeg zelenila, baš stvoreno za provođenje vremena na otvorenom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju