Kada se želimo okrijepiti od vrućina, spas ćemo između ostalog pronaći i u kupaonici pod osvježavajućim tušem. U ljetnim mjesecima zasigurno provodimo više vremena u kupaonici nego inače, a u jednoj prelijepoj kupaonici mogli bismo provesti cijelo ljeto.

Galerija Kupaonica koja bi se lako mogla opisati savršenom - 4 Kupaonica koja bi se lako mogla opisati savršenom - 9 Kupaonica koja bi se lako mogla opisati savršenom - 8 +6 Kupaonica koja bi se lako mogla opisati savršenom

Uređena u elegantnim pješčanim i bež nijansama, ova kupaonica lako se može opisati savršenom. Djeluje vrlo umirujuće i opuštajuće, a doza otmjenosti koja vlada prostorom osvaja na prvu.

Kupaonica koja bi se lako mogla opisati savršenom - 9 Kupaonica koja bi se lako mogla opisati savršenom (Foto: Living4media)

Uređena je s puno stila i estetike, a savršenom je čine i detalji poput lijepih pletenih košarica, ukrasnih školjki i bijelih sjenila na prozorima koja prostoru daju morski i pomalo romantičan ugođaj.

Kupaonica koja bi se lako mogla opisati savršenom - 10 I ostatak kuće na njemačkom otoku Fohru čista je idila (Foto: Living4media)

No izađimo malo iz kupaonice te razgledajmo i ostatak prekrasne kuće smještene na njemačkom otoku Föhru. Tonovi bijele kave i bijela prevladavaju u interijeru idilične kuće koju bismo lako mogli zvati domom.

Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica Inspiracija iz Varaždina: Transformacija kupaonice od tri kvadrata u koju je stao i walk-in tuš

Male kupaonice uređene tip-top - 1 Osuđeni ste na nekoliko kvadrata? Sedam malih kupaonica uređenih kao bombončić

A kako li je tek očaravajući izlazak u dvorište iz blagovaonice, puno smirujućeg zelenila, baš stvoreno za provođenje vremena na otvorenom.

Kupaonica koja bi se lako mogla opisati savršenom - 1 Kupaonica koja bi se lako mogla opisati savršenom (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju