Postoji jako dobar razlog zbog kojeg biste u svome domu trebali imati što više okruglih predmeta. Naime, dokazano je da okrugli oblici djeluju pozitivno i smirujuće na ljudsku psihu te da u nama potiču osjećaj sreće, pa ne čudi i da okrugli predmeti u domu imaju neku neodoljivu privlačnost.

Galerija Veliko okruglo ogledalo u kupaonici - 8 Veliko okruglo ogledalo u kupaonici - 9 Veliko okruglo ogledalo u kupaonici - 10 +6 Veliko okruglo ogledalo u kupaonici

Zbog glatke, zaobljene linije koja se nigdje ne prelama okrugle oblike zapravo je vrlo lako uklopiti u svaki životni prostor, a početi možete, na primjer, s okruglim ogledalom u kupaonici.

Veliko okruglo ogledalo u kupaonici - 3 Okrugli oblici djeluju pozitivno i smirujuće na ljudsku psihu (Foto: Living4media)

Još ako je ogledalo veliko, s njime ćete postići efekt vizualnog povećanja prostora, što je naročito poželjno i dobrodošlo kod malih kupaonica. Za manje kupaonice bolje je birati ogledala bez okvira ili s tankim okvirom, dok u one veće možete staviti i deblje okvire, ali zapravo sve ovisi o vašim preferencijama i ukusu.

Veliko okruglo ogledalo u kupaonici - 2 Za manje kupaonice bolje je birati ogledala bez okvira ili s tankim okvirom (Foto: Living4media)

Veliko okruglo ogledalo kupaonici će dati moderan i zanimljiv izgled, a prostor će izgledati skladno i smirujuće, baš kako se i želimo osjećati u prostoriji u domu koja je često i naša mala oaza.

Prolistajte našu fotogaleriju na početku teksta koja vas možda inspirira da i vlastitu kupaonicu uljepšate velikim okruglim ogledalom.

Veliko okruglo ogledalo u kupaonici - 7 Veliko okruglo ogledalo kupaonici će dati moderan i zanimljiv izgled (Foto: Living4media)

Prelijepi stan u Španskom u kojem se preuređenoj kupaonici tepa da je carica doma Stan u Španskom s glamuroznom kupaonicom - 16 Stan u Španskom s glamuroznom kupaonicom - 11 Stan u Španskom s glamuroznom kupaonicom - 5 +15 Stan u Španskom s glamuroznom kupaonicom - 10

I terasa je krasna: Stan u Sesvetama u kojem su modularna kuhinja i preuređena kupaonica baš wow Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 16 Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 14 Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 13 +15 Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju