Irena Pecotić vikend je iskoristila za odlazak u restoran gdje joj je društvo pravila i njezina prijateljica Andrea Ćukušić Kalajžić, embriologinja u KBC-u Split. Andrea i Irena čak su i rođene na isti dan, 13. ožujka, a obje su i struke iz prirodnih znanosti – Irena je magistrica farmacije, a Andrea diplomirana inženjerka biologije.

Galerija Irena Pecotić Irena Pecotić nosi štikle sa zlatnim lancem Jimmy Choo Irena Pecotić nosi torbicu brenda Jacquemus, model Le Grand Bambino +3 Irena Pecotić u štiklama Jimmy Choo i maloj crnoj haljini od tila

Irena Pecotić na svom Instagramu podijelila je nekoliko fotografija iz izlaska, a na jednoj od njih pridružila joj se prijateljica, dr. sc. Andrea Ćukušić Kalajžić. Ljubitelje mode Irena je "počastila" još jednom elegantnom i ženstvenom kombinacijom u kojoj je mala crna haljina od tila glavna zvijezda.

Haljinica dužine do koljena cijela je u volanima, a s obzirom da je donji dio lagano proziran, suptilno otkriva bedra. Preko haljine odjenula je kratki crni sakoić u stilu bolera, kojeg je ukrasila vrlo efektnim detaljem koji je ove sezone veliki trend – predimenzioniranom ružom.

Irena nosi crnu ružu koja je cijela prekrivena svjetlucavim točkicama, a riječ je o brošu hrvatskog brenda Kasia dsgn sa sjedištem u Osijeku. Njihovi broševi ružice dostupni su i u drugim bojama, a Kasia dsgn, kako stoji u opisu brenda, namijenjen je ženama koje se žele osjećati posebno.

Dašak glamura i luksuza svom stajlingu Irena je dodala sa štiklama brenda obuće Jimmy Choo, a nosi model Diamond Talura 100 izrađen od glatke crne kože. Cipele imaju tanku potpeticu od deset centimetara, a najposebniji na njima jest zlatni lanac koji se kopča oko gležnja.

Irena Pecotić nosi štikle sa zlatnim lancem Jimmy Choo Irena Pecotić nosi štikle sa zlatnim lancem Jimmy Choo (Foto: Jimmy Choo)

Irena je svoju savršenu torbicu pronašla u dizajnu francuskog brenda Jacquemus, sada već kultnom modelu Le Grand Bambino četvrtastog dizajna s kratkom ručkom i remenom za nošenje preko ramena. Tu torbicu Irena često nosi, a svojim bezvremenskim dizajnom koji je savršen spoj klasičnog i modernog, torba se uklapa u gotovo sve dnevne i večernje prilike, bilo svečanije ili ležernije. Dugoljaste viseće naušnice i crveni lak na noktima sjajno su zaokružili stajling.

Doziram se na instagramskom zidu ka jači D vitamin... Jedanput tjedno, iza jela, napisala je Irena Pecotić uz fotografije, a njezini pratitelji, uz ostale komplimente, poručili su joj i ovo:

Vi ste, Irena, najzgodnija žena na Jadranu, a i šire.

Irena Pecotić u štiklama Jimmy Choo i maloj crnoj haljini od tila - 1 Irena Pecotić u štiklama Jimmy Choo i maloj crnoj haljini od tila (Foto: Instagram@samo_irenaa)

Irena Pecotić: Najbolji dokaz da bež hlače tako dobro osvježe kombinaciju Irena Pecotić Kombinacija Irene Pecotić u bijeloj košulji s vezom i bež hlačama H&M, 50 eura +5 Reserved, 32,99 eura

Irena Pecotić: Proljetni kaput koji podjednako voli i visoke potpetice i tenisice Irena Pecotić Irena Pecotić nosi karirani kaput brenda Black Tape - 2 Irena Pecotić nosi karirani kaput brenda Black Tape +1 Irena Pecotić nosi karirani kaput brenda Black Tape - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju