Irena Pecotić provela je ugodno vrijeme u društvu svojih prijatelja s kojima je posjetila sushi restoran u Splitu. Da su se ondje dobro proveli, jasno je iz fotografija koje je magistrica farmacije objavila na svom Instargamu, a na kojima sa širokim osmijehom na licu pozira sa svojim prijateljicama i prijateljem.

Galerija Irena Pecotić H&M, 27,85 eura Levi's 501 (Europa 92), 120 eura +7 Reserved, 32,99 eura

Zagrebačka ekipa na okupu, srce ko kuća, napisala je Irena Pecotić uz fotografije objavljene na Instagramu, a za posjet splitskom restoranu zgodna Splićanka odabrala je i lijepu odjevnu kombinaciju koja je spoj ženstvenosti i ležernosti.

Irena se i ovoga puta odlučila za jedne od najglamuroznijih cipela iz svoje garderobe, s potpisom luksuznog brenda obuće Jimmy Choo. Riječ je o modelu Diamond Talura 100 izrađenom od glatke crne kože u čijem se dizajnu ističe tanka potpetica od deset centimetara te efektan zlatni lanac koji se kopča oko gležnja.

Uz glamurozne štikle izvrsno su pristajale svijetloplave traperice lagano vrećastog kroja iz trgovine Zara. Odrezane traperice imaju poderani rub te sežu do iznad gležnja, a njihov ležeran, udoban kroj čini ih vrlo poželjnima u proljetnoj garderobi.

Irena Pecotić nosi štikle sa zlatnim lancem Jimmy Choo Irena Pecotić nosi štikle sa zlatnim lancem Jimmy Choo (Foto: Jimmy Choo)

Traperice koje nosi Irena su rasprodane, no u trgovinama smo potražili slične modele među kojima možete izabrati vaše nove traperice za proljeće.

Dašak glamura svom stajlingu Irena Pecotić dodala je s tankim crnim remenom ukrašenim metalnim slovom V, prepoznatljivim logom talijanske modne kuće Valentino. Svijetle traperice širih nogavica spojila je s crnom majicom i kratkom crnom jaknicom.

C&A, snižena cijena 39.99 (cijena prije sniženja 49,99 eura) C&A, snižena cijena 39.99 (cijena prije sniženja 49,99 eura) (Foto: Internetska stranica trgovine)

"Najzgodnija žena na Jadranu": Izdanje Irene Pecotić u kultnim štiklama i haljinici od tila Irena Pecotić Irena Pecotić nosi štikle sa zlatnim lancem Jimmy Choo Irena Pecotić nosi torbicu brenda Jacquemus, model Le Grand Bambino +3 Irena Pecotić u štiklama Jimmy Choo i maloj crnoj haljini od tila - 3

Irena Pecotić: Najbolji dokaz da bež hlače tako dobro osvježe kombinaciju Irena Pecotić Kombinacija Irene Pecotić u bijeloj košulji s vezom i bež hlačama H&M, 50 eura +5 Reserved, 32,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju