Boje Irske na ovogodišnjem Eurosongu brani Bambie Thug sa skladbom "Doomsday Blue", a kostimi kojima se predstavila izazvali su velike reakcije i pažnju.

Galerija Irska predstavnica u prvoj polufinalnoj večeri Irska predstavnica u prvoj polufinalnoj večeri Irska predstavnica u prvoj polufinalnoj večeri +1 Irska predstavnica u prvoj polufinalnoj večeri

Bambie je tijekom svojeg nastupa pokazala dva outfita, prvi je bila crna haljina sa voluminoznom suknjom od crnog perja.

Gornji dio haljine imao je niz zlatnih keltskih vijuga i perje na predimenzioniranim ramenima, a vrhunac izgleda bilo je crno pokrivalo za glavu s rogovima i cipele koje kao da su vijugale oko nogu.

Irska predstavnica u prvoj polufinalnoj večeri Irska predstavnica u prvoj polufinalnoj večeri (Foto: EBU / Sarah Louise Bennett)

Nakon skidanja prvog kostima, drugi izgled bio je vedar i u plavim, ružičastim i bijelim tonovima, a riječ je bila o trikou spojenom crnim vezicama i prekrivenom sitnim perlicama.

Irska predstavnica u prvoj polufinalnoj večeri Irska predstavnica u prvoj polufinalnoj večeri (Foto: Guliver Images)

Sve je pratila i jaka teatralna šminka, u skladu s ulogom vještice koju si Bambie Thug dodjeljuje na pozornici. Plesač maskiran u kentaura dodatno je zaokružio cijelu priču.

Baby Lasagna rasplesao Europu! Istarska čipka i rokerska frizura dostojni prave eurovizijske zvijezde Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Košulja Baby Lasagne inspirirana je istarskim tabletićima - čentrinima +2 Spektakularan nastup Baby Lasagne

Srpska predstavnica Teya Dora u haljini nadahnutoj čudesnim cvijetom Srpska predstavnica Teya Dora u prvom polufinalu Eurosonga 2024. Srpska predstavnica Teya Dora u prvom polufinalu Eurosonga 2024. Srpska predstavnica Teya Dora u prvom polufinalu Eurosonga 2024. +0 Srpska predstavnica Teya Dora u prvom polufinalu Eurosonga 2024.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju