Ako ste u potrazi za idealnom haljinom ili kombinezonom za ljetno vjenčanje, proslavu ili neku drugu svečanost, zavirite među modele Ivana Alduka.

Galerija Aktualna kolekcija Ivana Alduka - Noir - 1 Aktualna kolekcija Ivana Alduka - Noir - 2 Aktualna kolekcija Ivana Alduka - Noir - 3 +12 Aktualna kolekcija Ivana Alduka - Noir - 4

Kolekciju od 45 modela i modnu kampanju predstavili smo prije dva mjeseca i suprotno očekivanjima veselih tonova i cvjetnih motiva koji su toliko česti u ljetnim modnim kolekcijama, predstavili smo pomalo mračniju 'Noir' estetiku. Jedna posebna i neočekivana, naša vizija ljeta koja je osvojila sve naše ambasadorice i brojne klijentice.

Sada donosimo kompletan lookbook koji će poslužiti kao izvrsna inspiracija za odabir idealne haljine ili kombinezona za ljetno vjenčanje, proslavu ili svečanu večeru na otvorenome, izjavio je poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk, koji ljeto provodi radno na novim projektima i kolekcijama.

Alduk kolekciju Noir - 7 Ivan Alduk: Senzualna kolekcija u kojoj su najveći hit haljine s neodoljivim detaljem

Ženstveni modeli koji prate liniju tijela i naglašavaju struk te lagano ističu ženske atribute ili pak oni lepršavi u kontrastu s kruto ukrojenim dijelovima dio su Alduk estetike koja je postala instantno prepoznatljiva i cijenjena u modnoj javnosti, ali i među vjernim klijenticama.

Ljetna kolekcija doista je puna boja i tekstura, a modeli su fluidni, lepršavi od voluminoznog tila koji je arhitektonski slagan ili pak efektni u pokretu zbog resica kojima su posuti. Osim klasične crne i bež nijanse, prevladavaju tonovi svjetloplave, koja se pokazala pravim trendom, te crvene, žute i bakrene.

Haljine su i dalje okosnica svake ALDUK kolekcije, ali kombinezoni koje smo predstavili u prethodnoj kolekciji, a onda i u novim varijantama u aktualnoj model su koji su vrlo rado prigrlile sve moje ambasadorice i puno vjernih klijentica, nadodao je Ivan.

Iva Šulentić, Ana Radišić, Jelena Rozga, Jelena Veljača, Ivana Delač, Kristina Krepela, Pamela Ramljak, Mirna Maras i Mara Bratoš dobro su poznate javne osobe koje su se zaljubile u aktualnu Alduk kolekciju i barem jedan od modela prezentirale u javnosti, a najviše su ih oduševili popularni modeli midi i dugih haljina sa sjajnim resicama koje su odmah postale hit te voluminozne krionoline od tila koje se nose na bodi i dodaju dramatičan efekt vrijedan crvenog tepiha.

Upravo jedan takav model u svjetloplavom tonu izvrsno je iznijela Izabel Kovačić na vjenčanju poznatog nogometaša Sergija Ramosa, gdje je doista unijela dašak moderne princeze u tako raskošnu izdanju.

Aktualna kolekcija Ivana Alduka - Noir - 11 Ženstvene haljine prate liniju tijela i naglašavaju struk (Foto: zadovoljna.hr)

POGLEDAJTE I:

Ivan Alduk: Čarobne vjenčanice koje će voljeti i tradicionalne i moderne mladenke Ivan Alduk predstavio je lookbook za novu kolekciju vjenčanica Ivan Alduk predstavio je lookbook za novu kolekciju vjenčanica - 1 Ivan Alduk predstavio je lookbook za novu kolekciju vjenčanica - 6 +14 Ivan Alduk predstavio je lookbook za novu kolekciju vjenčanica - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju