Nakon što nas je iznenadio neočekivanom, eklektičnom bridal kampanjom koja je spojila prirodu i grafite poznatog grafitera Slavena Lunara, modni dizajner Ivan Alduk sada otkriva cjelokupni lookbook romantične i pomalo sjetne atmosfere iza kojeg stoji fotograf Ivan Pavliš.

 

Dvadesetak novih modela vjenčanica prva je isprobala Mija Matić (Talia Model), koja je vrlo uspješno utjelovila modernu Alduk mladenku, a hotel Amadria Park Zagreb je posložio kao izvrsna kulisa ove modne priče. Minimalistički make-up i jednostavno skupljena kosa studija Marcela dokaz su kako je potrebno vrlo malo da se istakne ženstvenost i ljepota na taj poseban dan.

Aktualna kolekcija je bazirana na modelima koji prate liniju tijela ili pak idu u lepršavu A siluetu s obaveznim naglaskom na struk

Modna kampanja izvrstan je poligon za kreativno istraživanje, stoga pri snimanju uvijek želimo napraviti nešto novo i neočekivano. Svrha je modne kampanje prenijeti informaciju kako je kolekcija gotova i spremna za isprobavanje i naručivanje. U ovom lookbooku otkrivamo mnogo više modela i detalja s obzirom na to da je naglasak upravo na novim modelima vjenčanica, no za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo, kad se buduće mladenke mogu upoznati s našim načinom rada te doživjeti potpuno iskustvo izbora vjenčanice, izjavio je Ivan.

Slika nije dostupna Ivan Alduk: Kolekcija vjenčanica o kakvima mladenke sanjaju

Slika nije dostupna Svaka čast! Prekrasna haljina Ivana Alduka na 77. dodjeli Zlatnih globusa

Nova kolekcija Aldukovih vjenčanica, uz već postojeće modele, čini zbir više od pedesetak modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju. Aktualna kolekcija bazirana je na modelima koji prate liniju tijela ili pak idu u lepršavu A-siluetu s obveznim naglaskom na struku. Novost su i posebne, netipične bridal tkanine ili perlicama vezene čipke apstraktnih motiva. Mješavina klasičnog, modernog i neobičnog u slučaju Alduk vjenčanica izgleda uvijek svježe i primamljivo.

Ivan Alduk: Kolekcija haljina kakvu bi poželio i holivudski crveni tepih Nova kolekcija Ivana Alduka Nova kolekcija Ivana Alduka - 19 Nova kolekcija Ivana Alduka - 18 +17 Nova kolekcija Ivana Alduka - 20

Ove dizajnerske vjenčanice su postale sinonim za udobnost, pročišćenost od suvišnih detalja te kvalitetu - tkanina, dizajna i ručne dorade koja svaku čini posebnom. Individualnim pristupom na probama, koje se u Alduk showroomu ne naplaćuju i potrebno ih je rezervirati unaprijed na info@alduk.hr ili putem društvenih mreža brenda, Ivan i njegov tim nastoje svakoj klijentici pružiti dobrodošlicu i pomoć pri izboru. Alduk vjenčanice izrađuju se prema mjerama, a potrebno ih je naručiti dva do četiri mjeseca prije datuma vjenčanja uz cijenu od 7 do 10 tisuća kuna.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju