Nakon što nas je iznenadio neočekivanom, eklektičnom bridal kampanjom koja je spojila prirodu i grafite poznatog grafitera Slavena Lunara, modni dizajner Ivan Alduk sada otkriva cjelokupni lookbook romantične i pomalo sjetne atmosfere iza kojeg stoji fotograf Ivan Pavliš.

Galerija

 

Dvadesetak novih modela vjenčanica prva je isprobala Mija Matić (Talia Model), koja je vrlo uspješno utjelovila modernu Alduk mladenku, a hotel Amadria Park Zagreb je posložio kao izvrsna kulisa ove modne priče. Minimalistički make-up i jednostavno skupljena kosa studija Marcela dokaz su kako je potrebno vrlo malo da se istakne ženstvenost i ljepota na taj poseban dan.

Aktualna kolekcija je bazirana na modelima koji prate liniju tijela ili pak idu u lepršavu A siluetu s obaveznim naglaskom na struk

Modna kampanja izvrstan je poligon za kreativno istraživanje, stoga pri snimanju uvijek želimo napraviti nešto novo i neočekivano. Svrha je modne kampanje prenijeti informaciju kako je kolekcija gotova i spremna za isprobavanje i naručivanje. U ovom lookbooku otkrivamo mnogo više modela i detalja s obzirom na to da je naglasak upravo na novim modelima vjenčanica, no za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo, kad se buduće mladenke mogu upoznati s našim načinom rada te doživjeti potpuno iskustvo izbora vjenčanice, izjavio je Ivan.

Nova kolekcija Aldukovih vjenčanica, uz već postojeće modele, čini zbir više od pedesetak modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju. Aktualna kolekcija bazirana je na modelima koji prate liniju tijela ili pak idu u lepršavu A-siluetu s obveznim naglaskom na struku. Novost su i posebne, netipične bridal tkanine ili perlicama vezene čipke apstraktnih motiva. Mješavina klasičnog, modernog i neobičnog u slučaju Alduk vjenčanica izgleda uvijek svježe i primamljivo.

Ivan Alduk: Kolekcija haljina kakvu bi poželio i holivudski crveni tepih

Ove dizajnerske vjenčanice su postale sinonim za udobnost, pročišćenost od suvišnih detalja te kvalitetu - tkanina, dizajna i ručne dorade koja svaku čini posebnom. Individualnim pristupom na probama, koje se u Alduk showroomu ne naplaćuju i potrebno ih je rezervirati unaprijed na info@alduk.hr ili putem društvenih mreža brenda, Ivan i njegov tim nastoje svakoj klijentici pružiti dobrodošlicu i pomoć pri izboru. Alduk vjenčanice izrađuju se prema mjerama, a potrebno ih je naručiti dva do četiri mjeseca prije datuma vjenčanja uz cijenu od 7 do 10 tisuća kuna.

Nove vjenčanice s potpisom Ivana Alduka - 5
Nove vjenčanice s potpisom Ivana Alduka (Foto: Ivan Pavliš)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju