Ljubiteljice modne klasike dobro znaju da su komadi u smeđoj boji uvijek dobra investicija. Smeđa boja svevremenska je opcija koja izgleda jednako odlično kao crna, tamnoplava ili siva boja.

Galerija Dugi baloner brenda Izakova Suknja Luna brenda Izakova Dugi baloner brenda Izakova +1 Suknja Luna brenda Izakova

Bogate nijanse smeđe neizostavan su dio svijeta mode, a smeđa u posljednje vrijeme ima status it boje među urednicima, influenserima i stilistima.

Razlog zbog kojeg stilisti posebno vole smeđu boju jest profinjenost koju donosi sa sobom. Osim toga, svestrana je i ostavlja prostor za slaganje brojnih modnih kombinacija.

Da smeđa boja zaslužuje svoje mjesto u ormaru, svojom je kombinacijom potvrdila i Izabel Kovačić. Ona je na Instagramu podijelila video u kojem nosi kombinaciju u kojoj su glavne zvijezde kožnati smeđi komadi.

Prva je zvijezda dugi smeđi baloner koji je dio ponude njezina vlastitog brenda Izakova. Baloner od veganske kože, kako se navodi u opisu, svestrani je izbor za svaku priliku i savršen spoj mode i estetike.

Dugi baloner brenda Izakova Dugi baloner brenda Izakova (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Druga je zvijezda kombinacije tako dobra suknja Luna brenda Izakova. Duga kožnata suknja olovka-kroja svakom izdanju donosi dozu elegancije, a modeli poput ovoga imaju osigurano mjesto u ormarima ljubiteljica modne klasike.

Suknja Luna brenda Izakova Suknja Luna brenda Izakova (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Smeđu kombinaciju Izabel je razbila bijelom majicom na prugice i bijelim mokasinkama u kombinaciji s bijelim čarapama, dok je na glavi nosila šik beretku koja je jedno od omiljenih pokrivala za glavu.

Izdanjem je oduševila svoje pratitelje, koji su joj udijelili cijeli niz komplimenata.

Veliki povratak: Izabel Kovačić u tenisicama koje će sigurno opet podijeliti žene Izabel Kovačić Isabel Marant tenisice Hilary Duff +3 Jessica Alba

Kombinacija po uzoru na Izabel Kovačić Massimo Dutti, 349 EUR Reserved, 9,99 EUR C&A, 22,99 EUR +2 H&M, 25,99 EUR
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju