Za sve istinske ljubitelje kvalitetne njege kože u ovom omiljenom i cijele godine iščekivanom adventskom kalendaru pripremljena su 24 Kiehl’s proizvoda.

Svaki od 24 prozorčića krije jednu od kultnih Kiehl’s formula, dok će jedinstveni 3D dizajn koji je posebno za Kiehl’s adventski kalendar osmislio poznati kreativni studio Made by Radio iz Londona i Cape Towna donijeti dašak blagdanske čarolije u svakodnevnu rutinu njege kože.

Briga o drugima je osnova darivanja, kao i sama bit svih praznika, a upravo to je i ključni motiv ovogodišnjeg Kiehl’s adventskog kalendara, ali i poruka koju brend ovogodišnjom kampanjom WE SKINCARE ABOUT YOU SINCE 1851. želi svima prenijeti.

Made by Radio poznati je kreativni studio za dizajn i animaciju sa sjedištima u Londonu i Cape Townu.

Made by Radio okuplja veliki tim talentiranih pojedinca čiji kreativni pečat pokriva najširi spektar ilustracija i animacija i u 2D i u 3D formatima.

Slika nije dostupna Prepoznajete li se? Deset najčešćih pogrešaka koje radimo u njezi kože

Kiehl’s adventski kalendar možete pronaći u svim Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj (Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar), kao i na Kiehl’s webshopu

Kiehl's adventski kalendar Kiehl's adventski kalendar (Foto: PR)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju