Predivna ženo, samo je jedan od komentara ispod fotografija Lejle Filipović na Instagramu na kojima ona pozira u još jednoj modnoj kombinaciji bez greške.

Galerija Lejla Filipović ELFS sako Torba modne kuće Ganni +1 ELFS sako

Ovo je kombincija s nekoliko komada koji se bore za status najveće zvijezde, a prvi među njima je karirani sako koji je inače rad domaćeg brenda ELFS.

Model imena Andrea spaja sivu i ružičastu boju kao i vunu i pamuk, a krasi ga dvoredno kopčanje.

Radi se o efektnom modelu koji se može nositi u raznim prigodama i razigrati svaku modnu kombinaciju.

ELFS sako ELFS sako (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Lejla je spod sakoa nosila bijelu majicu, dok donji dio kombinacije čine sive hlače šireg kroja koje su ugurane u čizme koje su također u konkurenciji za status najveće zvijezde izdanja.

Radi se o lakiranim čizmama do koljena sa životinjskim uzorkom koje krasi i tanka visoka potpetica. Čizme poput ovih i najdosadnija izdanja lansiraju u centar pozornosti.

Lejla je izdanje upotpunila crnom torbicom s kratkom isprepletenom ručkom modnog brenda Ganni.

Torba modne kuće Ganni Torba modne kuće Ganni (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kako se navodi u opisu na stranici brenda, Ganni Bou torba je napravljena za sve aspekte svakodnevnog života, a šesterokutni oblik i zanimljiva ručka ju pretvaraju u efektni dodatak svakom modnom izdanju.

I čizme su top: Kaputu Lejle Filipović svaka ljubiteljica klasike dat će čistu peticu Lejla Filipović Zara, snižen sa 129 naa 69,99 eura Mango, snižen sa 199,99 na 159,99 eura +3 Scotch & Soda (Europa92), snižen s 329,95 na 197,97 eura

Nepogrešiva haljina koja Lejli Filipović tako dobro pristaje Lejla Filipović Zara, snižena s 39,95 na 25,99 eura Mango, snižena s 39,99 na 27,99 eura +3 H&M, 24,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju