Jarci uvijek razvijaju taktike i strategije, a posebno kad je u pitanju ljubav. Jarci su najbolji znanstvenici koji pažljivo proučavaju svijet oko sebe. Uvijek teže objektivnosti i dokazima, a dobro znamo da u ljubavi ništa nije crno na bijelo.

Kako biste napokon održali ljubavni odnos, trebate se više voditi srcem, a manje glavom. Jedino ćete tako spoznati čari prave ljubavi. Zauzeti jarci će morati otvoriti svoje srce kako partner ne bi otišao iz vašeg odnosa jer se ne osjeća dovoljno voljenim. Ako ste roditelj i bračni partner, drugoj polovici trebate pokazati da u vama ima ljubavi i za njega, a ne samo za dijete.

28. lipnja će mladi Mjesec biti u znaku emotivnog raka pa je to savršena prilika da poradite na svojoj emocionalnoj inteligenciji. Ako otvorite svoje srce, to bi moglo biti vrijeme kad ćete pronaći ljubav svog života, ili prijatelje koji će vam zauvijek biti podrška.

Slobodni jarci će 5. srpnja, kada Mars ulazi u znak sestrinskog lava, doživjeti ljubavnu avanturu koja bi mogla promijeniti njihov život. 13. srpnja je pun mjesec u jarcu, a tada biste mogli naići na turbulentno ljubavno iskustvo. Nemojte se uplašiti, vrijeme je da naučite da ljubav nije eksperiment i da u odnosima ne postoje kontrolirani uvjeri.

Zrelo ljeto će vas natjerati da preispitate sebe. To će biti vrijeme kad ćete zaviriti duboko u svoju dušu i shvatiti koju su zapravo vaši prioriteti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju