Jelena Đoković na društvenim mrežama rado dijeli detalje iz svojeg privatnog života, ali i poneku životnu mudrost koju je spoznala na vlastitom primjeru.

Galerija Lijepa Jelena nosila je suknju brenda Adidas koju je dizajnirala Stella McCartney Jelena Đoković - 4 Jelena Đoković - 2 +2 Jelena Đoković - 1

Podijelila je i bezbrižnu fotografiju s odmora sa svojim suprugom na kojoj je vidljivo kako uživa poput malog djeteta među morskim valovima.

Iako je na fotografiji nosila prugasti bikini koji vizualno stanjuje figuru, svi su se zapravo "uhvatili" za dirljivu poruku koju je uputila svojem Novaku.

Jelena Đoković Jelena Đoković: Suknja za 219 kuna koju sigurno nećemo viđati na gradskoj špici

Zahvaljujući našim mališanima i sami smo se ponovo podsjetili koliko je divno (i teško) biti dijete! I sami smo se pretvorili u klince, jer kako drugačije da im pokažemo ljepotu življenja ako se i sami ne opustimo i dozvolimo da uživamo u ovakvim momentima?

Hehe, a tek sreće moje što imam tebe u timu za kreveljenje i šalu za klince, napisala je Jelena na svojem profilu na Instagramu, te u manje od 12 sati prikupila oko 30.000 lajkova.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju